Te descurci cu engleza? vezi aici raspunsul atunci: https://www.youtube.com/watch?v=NSJElZwEI8o
Iti spun ca sunt si ozn-uri si avioane guvernamentale de exemplu cand s-a fondat zina 51 acestia au tinut secret 2 avioane invizibile care zburau deasupra americi fara sa stie nimeni si in acei ani 50% din rapoartele despre ozn erau de fapt aceste avioane
Hitler a inventat ozn urile se cunoaste deja tehnologia lor hitler a construit o baza in partea intunecata a lunei
Dupa parerea mea, sunt OZN-uri, da, cred in paranormal si chestii-le astea.
Si nu vad sensu' cu avioanele.
Eu zic OZN-uri, asta e doar parerea mea
Bafta! Funda?(Nu e cazul la intrebarea asta, dar am nevoie )
Poate daca te-ai informa si ai folosi creierul 1% poate ai primi funda! Eu astept un raspuns concret, inteligent si cu explicatii logice! Nu vreau sa vad ****** care imi spun ca viata extraterestra este ceva paranormal!
Sau am specificat ca e parerea mea, nu?
Ori tu n-ai citi bine?
Si am si specificat ca n-ar fi cazul dar am nevoie de ea.
In primul rand mi se pare prosteasca intrebarea, cat timp aproape nimeni nu cred ca a vazut "avioane ultra secrete guvernamentale" si toti le spunem Ozn-uri.
Am zis paranormal si chestile astea.
Deci singurul care nu gandeste, ori nu citeste cursiv, esti tu!
Daca cineva identifica un 'avion ultra secret guvernamental' atunci (prin definitie) acel obiect nu mai e neidentificat, deci nu mai are rost sa o etichetezi ozn. Ozn-uri pot fi multe lucruri, de aia se numesc ozn-uri, ca n-ai idee ce sunt.
anonim_4396 întreabă: