Am auzit de mai multe ori ca viata a aparut intr-o ''supa primordiala''(ceo mai fi si aia) printr-o serie de reacti. Nu cred ca numarul crestinilor se va rari pentru ca nici cand sa zis ca oameni vin din maimute nu din Adam si Eva nu sa rarit =]]].
Aia despre cum a aparut viata e doar o teorie dar am zis sa tio zic pentru ca am auzit-o de multe ori.
Si atunci credinciosii or sa zica "bine, dar cine a inventat (sau cine a dclansat) mecanismul asta complicat?". Deci, putine sanse sa o scoti la capat.
Te plictisexi? Asta nimeni nu iti va putea spune. Cum spunea Blaga- intervine cenzura transcendentala, nu ai cum sa cunosti chiar orice, pentru ca ai putea periclita insasi echilibrul cosmic!
Explica-i lu' Tata Floarea selectia naturala. Da, sigur o sa o decrestinezi.
-Poate oamenii nu sunt chiar asa evoluati sa inteleaga lucrul asta. Gandeste-te : Acum 200-250 de ani se gandea cineva la internet? Oamenii evolueaza, poate in viitor vom intelege asta, si alte lucruri ca "de ce merg fetele la baie in grup"... poate.
Te rog nu mai raspunde la intrebarile mele ca nu ajuti cu nimic!
Ma plictisesc.
Da cum sa nu sa nu mai raspunda ca pui niste intrebari traznet.Ce ai vrut a spune cum asta:Nu vi se pare ciudat ca stim toate legile fizicii si putem explica orice fenomen dar nu stim cum a aparut viata.Care sint alea TOATE LEGILE FIZICII? Deci dupa tien stim tot intelegem orice fenomen dar nu stim cum aparu viata? Hai ca esti tare.Ei afla copilule ca habar nu avem de legile fizicii si nici pe departe nu intelegem toate fenomenele fizice ce spui tu. Legile fizicii sint citeva si alea se aplica deocamdata doar aici pe Pamint, habar nu avem ca sar aplica in tot universul, deci nu stim nimic sigur deocamdata. Daca stiam a explica orice fenomen fii sigur ca aia explica si cum aparu viata.Deci nu tine nimeni secret nimic.Omenii se cred, sau cel putin daca un om descopera ceva infim deja restul lumii o vede ca pe o mare descoprire, ii atribuie mai stiu eu ce avantaje, calitati etc, desi cel care a facut acea descoperire spune ca e ceva f mic si neexplicat pe deplin.Asta e masa de oameni care se duc singuri in eroare.Ce poti face tu cel care descoperi ceva unei gloate de oameni care gindesc in alta directie? Nimic ii lasi in drumul lor.
AndreiAntiTot12 întreabă: