| vhsdjbvh a întrebat:

Hei TPU

Exista cineva pe siteul asta care poate sa imi dea o explicatie logica pentru ceea ce era capabil sa faca parintele Arsenie Boca?

Le spune oamenilor cum ii cheama fara ca acestia sa ii spuna inainte sau fara ai cunoaste, vindeca oamenii de boli, A facut zeci de premonitii care sau adeverit, A stiut data exacta la care va muri...

Sa vedem ce mai au de spus ateii acum!

5 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Povesti de adormit copiii.
Si eu le pot spune la necunoscuti cum ii cheama daca inainte ma interesez de ei, amplasez iscoade sa inspecteze... apoi ma folosesc de naivitatea oamenilor.
A vindecat? Posibil, dar nu pocnind din degete, prin rugaciuni si ritualuri, ci plin aplicarea cunoasterii.
Ce premonitii a facut? Din alea periculoase de care si eu pot sa fac(si multe alte persoane)? A facut pe dracu premonitii.

"A stiut data exacta la care va muri..." - Tu daca auzi o poveste(afirmatie) de la un "copil", gata o iei de buna?

Nu stiu ce te-ai fixat asa tare pe Boca ala, dar nu cred ca merita efortul. A fost un om ca oricare altul, doar "profesia" la facut cioban la oi, iar ele fiind naive si docile, a profitat...

| Mădă0611 a răspuns:

Stii tu sigur, 100% sigur, ca tot ce ai scris aici e adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti pierzi timpul si energia discutand cu persoane care inca nu au capacitatea sa sa inteleaga aceste lucruri.

| kteichd a răspuns:

Trucuri, hoho e plina america de "oameni a lui dumnezeu" care fac "minuni"

| rody5 a răspuns:

Premonitiile apar datorita deschiderii glandei pineale-termen stiintific, datorta apropierii sale de calea Cristica, de puritate sufleteasca. Cauta informatii despre asta.