| AdelleKate a întrebat:

Hei,TPU! Mi s-a întâmplat cea mai ciudată chestie și speram ca voi să-mi dați un răspuns.Vacanța asta am hotărât să mi-o petrec la țară, la bunici.Prietenele mele m-au rugat să ieșim,așa că am acceptat. Când să venim acasă,pe la ora 20, am trecut pe langă un părâu, și lângă acel părâu se află casa unui om care s-a spânzurat.A fost totul normal.No problem până când am vazut o pasăre,cred,mare, albă care încerca să sară părâul.Noi am început să fugim înspre direcția opusă și nu ne puteam opri.Nu știu sigur dacă a fost o pasăre.Eu am văzut-o căzând în acel părâu.Aș avea nevoie doar să-mi explicați ce înseamnă așa ceva sau ce poate fi chestia aia.

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Poate era o rață ratacita.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa insemna decat ca o pasare incerca sa treaca peste parau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o pasare, sunt foarte multe cotofene in zona, care sunt destul de mari si sunt si partial albe, in general umbla dupa chestii lucioase, poate a vazut ceva ce lucea langa apa si s-a dus sa inspecteze :p. Intotdeauna in cuiburile lor gasesti tot felul de prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici păsările nu mai pot trece peste pârâuri fără să fie considerate cine știe ce fantasme...

| Misfits a răspuns:

O simpla pasare care incerca sa treaca un simplu parau.
Nu incerca sa o dai in supranatural.