| sonike a întrebat:

Hei TPU, sunt fan justin bieber si in ultimele 2 melodii ale lui arata piramida de la illuminati. Vreau sa stiu de ce vedetele trec la asta si cum actioneaza ele in distrugerea lumii asa cum trebuie sa faca toti iluminatii. Si de ce arata asta, ca apart-in

Dau funda celui mai bun raspuns :*

8 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, pentru bani, o gramada de bani si faima, de asta o fachappy Majoritatea vedetelor sunt vandute celor de la illuminati sau masonilor.

| KlanDestinN a răspuns:

Nu exista Iluminati si punt. Iluminati sunt americanii daca ar fi so luam asa... Ei vor sa distruga Rusia si dupa restul tarilor ca sa ranmana doar ei cei bogati... Ei au format si boala ebola daca ai auzit de ea sa omoare lumea... Ei nici nau avut probleme cu acea boala pentru ca nu a ajuns in continentul lor. Concluzie iluminatii nu exista bafta

| erdest a răspuns:

A? Nu exista Illuminati, cum arata o piramida illuminati? Aia cu ochiu? Pai si ce? Daca pun eu o piramida cu un ochi in camera mea inseamna ca sunt illuminati? Daca vrei, exista niste oameni puternici care vor sa controleze tot, dar cantaretii nu au nimic de-aface cu asta. De ce ar baga piramide si tot felul de mesaje pentru a te anunta ca vor sa cucereasca lumea? Logic, nu ar face-o pe ascuns? Cui i-ar da bani sa bage 2 piramide intr-un video... Acum toti cum vad o piramida pe ceva il desemneaza ca fiind illuminati.

| InVisible99 a răspuns:

Sunt o groaza de clipuri pe youtube cu illuminati and the music industry, cauta si ai sa vezi acolo.si jb cum e faimos si e in cercul lor normal ca le promoveaza cacaturile, aia ajutandu-l la randul lor cu bani, promovare blablblabla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca in videoclip aparea un **** asta insemna ca Bieber e scatofil?

| sublime89 a răspuns:

Incearca si ei sa faca ceva pentru a crea putin mai multa dezbatere pe seama lor. Nu se satura niciodata de atentie.

| EsteraIulia1918 a răspuns:

Illuminati au legatura cu Satana, vedetele, cred ca ai observat, toate, incep de la caracterul inocent si ajung sa aiba acest tip de... satanisti.
http://www.revelatia.ro/? page_id=421
uite, aici este un site, pe care, daca ai timp, te poti uita la titlurile de sub cadrul video si sa le vizionezi pe cele care ti se par interesante- am vazut multe chestii- simboluri oculte- si chestii de istorie, cu trecutul piramidelor( ceva satanist), iar aici, ai totala descriere a muzicii:) sper ca te va ajuta sa ai grija ce asculti, si modul in care privesti muzica:)
http://www.revelatia.ro/? page_id=39

| danalungu22 a răspuns:

O fac pentru publicitate, ei vor sa atraga cati mai multi oameni.Muzica influenteaza, mai ales ca toti oamenii asculta muzica.Nu stiu daca are legatura cu satanismul chiar daca aparent are legatura, si nu doar in america exista iluminati, ei sunt peste tot, chiar si la noi in Romania, doar ca acolo se intra numai prin cunostinte.