Despre ce puteri si minuni vorbesti? Ai putea sustine cu dovezi acele puteri?
Precizez, vorbele sunt de prisos(nu ma intereseaza afirmatiile si parerile unor persoane), este nevoie de dovezi.
Sa iti spun ceva care va complica lucrurile tare de tot:
Inaintea alegerilor am primit o fotografie a acestui om, Arsenie Boca, iar pe spatele ei ce crezi ca am descoperit? O eticheta prin care eram informata ca il sustine pe Victor Ponta la presedintie!
Nu stiu ce sa mai zic si cu minunile astea...am prea multe intrebari legate de acest lucru, tie iti ridica povestea asta a mea vreo problema?!?
Ce daca e mort de 20 si ceva de ani, nu face minuni si dupa moartea fizica?
Adica asta era mentionat pe verso-ul imaginii cu A.Boca, "Amintire facuta spre folosul si binecuvantarea tuturor celor care au nevoie de ajutor si tamaduire...", alaturi de "PSD VICTOR PONTA PRESEDINTE"!
Deci, ii pun omului in carca mai mult decat poate duce!
Minunea...nu s-a implinit!
Ma scuzi, tu crezi ca omul ala putea face ce facea fiindca credea el cu tarie in Dumnezeu si din cauza asta Dumnezeu ii oferea "puteri magice"? Mintea umana e un lucru extrem de puternic.S-au facut studii si s-a dovedit ca daca iti concentrezi atentia asupra unui lucru il schimbi la nivel molecular.Adica daca gandesti intr-un anume fel despre un lucru, acela se schimba.Un om cu niste intelegeri si invataturi poate face foarte multe(Iisus, Arsenie Boca) Omul e mult mai puternic decat se crede, doar ca putini stiu cum sa se foloseasca de aceasta putere
Fi mai explicit! ce a facut acest Arsenie Boca in afara ca si-a picatat ziua morti!?
LisaJulie întreabă: