Si in cartile de medicina se precizeaza la ce tipuri de dureri pacientii adopta aceasta pozitie
Da, fix aia e explicatia. E un instinct care are legatura cu pozitia in burta mamei.
Mdah, ce bullshit. In principiu ai dreptate si ai pus o intrebare retorica. Eu personal ultima oara am plins cu castile pe urechi, asezat la birou. Cu vreo 25 de ani in urma. Data viitoare cand o sa o fac, probabil voi cara cuiva pumni in bot. Cel mai probabil mie. P.S. Probabilitate extrem de redusa de a se intampla asa ceva.
God! Voi bărbații așa de rar plângeți?!
E prea trist, prea trist.
Sper doar că e, pentru că ești ok mental și psihic și nu faci ca ceilalți bărbați, "eu nu plâng, că sunt bărbat". Mi se pare trist prin ce treceți, deși eu susțin în continuare că bărbații nu-i voi înțelege vreodată.
Dar empatizez măcar cu treaba asta.
Eu una de când am descoperit plânsul, plâng la orice, oriunde. Și muzica dulce sau tristă ajută să plângi și mai mult, mai cu patos. Dar da, am observat și treaba cu poziția fetusului că parcă atunci când șezi așa, plângi mai ușor.
Domnule Gabi, ar trebui să faceți și dv o mică introspecție a sufletului dv dacă spuneți că nu ați mai plâns de mult. Căutați, că e posibil să dați de câte ceva prin suflet, și îndemn tot regnul bărbătesc care susține că nu a mai plâns de minim 3 ani, măcar, să o facă, pentru purificarea lor.
Lasa ca pling altii destul si pentru mine. In copilarie era reconfortanta senzatia de a plinge/dupa plins. Acum nici nu vreau sa incep. Gasesc alte chestii de facut care sa ma relaxeze, gen concerte, beri cu oameni misto, munci interesante. SOMN! Sa nu uitam de somn. P.S. Pentru purificare se poate folosi palinca.
Offf, am uitat că vorbesc cu un stimabil domn.
Ideea e că eu am încercat cu vin alb (unicul pe care creierul meu și organismul l-ar accepta sau mai bine zis papilele gustative) și nu a fost o experiență tocmai ok, dar măcar am încercat. Am luat o dată și wiski și după o picătură, am zis că suferința mea e puiuț pe lângă suferința papilelor gustative la gustul oferit de acel wiski sauce naiba ofi fost poșirca aia arămie. Am simțit efectiv cum gust otrava. ) Doar vinul alb demisec mai mere, o bere (dar și aia e too much, amară) și poate un vin roșu. Deși recunosc că cea mai dulce și spumoasă rămâne doar șampanica. Dacă e cea cu căpșuni de copii, e și mai bine. ) Deliciu spirtos. Dar în ultimul timp și de aia mi-a fost cam rău. Ficatul meu peocesat de înghețată/grăsimi și ciocolată și prăjituri, nu mai poate procesa deja și băuturile spirtoase. )
P.S. Totuși plânsul rămâne terapie pură. Pe mine una mă ajută.
Stai in acea pozitie nu din povestile ce le spui sau crezi tu, ori altii, stai asa din motive fiziologice si anatomice
Daca ai un arc de exemplu si il intinzil acel arc se simte cel mai bine cand revine la starea lui, adica aia in repaos, nu intins, atunci fortele aplicate lui nu-i fac bine.
Asa ca nu o sa stai drept, sau sa faci podu pentru ca este o pozitie anatomica care necesita energier, asa ca tu nu ai nevoie in momentu ala de asa ceva.
Asa ca stai cit mai comod posibil. Nu vei tine palmele intinse, le vei inchide, de ce? Pt ca ai senzatia aia ca trebuie sa te relaxezi, nu sa te incordezi
Duci toate cit mai aproape de corp, miinile nu le tii departate, le tii aproapiate, tocmai pentru ca simti ca trebuie sa iei o pauza, sau organismul simte, poate inconstient, pentru a te lasa pe tine sa te descarci.
Fetusu sta in acea pozitie tot la fel, toate trebuie sa stea cit mai relax posibil pentru a nu consuma multa energie, nu ca ai tu nevoie de mama stie fatu ce mama are el, il doare la palarie
Deci se simte asa mai relaxat, pentru ca orice miscare are bevoie de energie, iar tu in momentele ce ai spus, nu-ti mai arde de nimic.
Incearca sa stai relax, pamenele strinse, sau relaxate, apoi desfa palemele sa vezi ce simti, Vei simti ceva, adica ca trebuie sa depui efort sa deschizi palemele.
Facem asta inconstient, asa cere organismul, toate sa nu mai consume multa energie in acel moment.
Ceva explicatie este, dar nu de alea parfumate, sau ca simti ca ai vrea sa sugi tita cuiva hai ca barbat poate simti, mai un sfirc ceva, ce bun ar fi nu? unde nu vine una sa plinga eu la sfircurile ei
Sper că umorul ăsta al tău e pe bune Dacă așa ești și în realitate, hmm, jos pălăria, măi dragă Relian. )
Dar nu pricep cum ai ajuns tu de la fetus la ehhh, cu totul altceva )
Dar mna, hai că mere în aceste zile mai anxioase ale mele, mă faci să răd, cred că pe tot TPU-ul l-ai amuzat )
Și eu doar am dedus și eu o mini teorie din ceea ce am experimentat eu și evident și ce am mai văzut prin filme.
Tre să recunosc că nu am prea mai avut gânduri și teorii în ultima vreme de scris pe TPU, până și inspirația mi-o murit de la stările astea. Deci vin și eu cu ce pot.
Umor sau nu, cam asa se intimpla.De sfircuri, e pe bune, banui ca atunci cand am fost mic nu prea am luat sfircuri in gura, asa ca iau acum, asa e cand nu ai avut cand ai fost mic ia omu cand poate.
Ca veni vorba de sfircuri, la femei le place sa li se sfircurile in gura? Intreb ca idee, mai invat sau sa aflu si eu cate ceva.
Off, dragă Relian, cam grav dacă nu te-ai hrănit cu lapte matern
În el zace toată puterea adultă, microbii buni se dezvoltă mai bine, mai strong de la un lapte matern, luat și fix de la sursă. ) Dar te înțeleg, încerc să înțeleg bărbățeii care au pofte de genul )
Cât de întrebarea ta, pfff, ai greșit tipa pe care să o întrebi. Nu știu ce să răspund. Zic doar că ai greșit persoana. ) Sau cel puțin eu una nu am experimentat așa ceva, nici să mai cer, nici să dau. Nici copii nu am, din păcate. )
Eu unicul lucru pe care l-am sărutat de-a lungul vieții o fost Icoanele de la Biserică și în zilele mai curajoase, unica chestie umană, o fost mâna preoțelului, după miruire, dar după Pandemie, miruirea s-o cam făcut singură în Biserică și pa-pa și mâna preoțelului, deși eu cum îs mai fricoasă de bărbați de fel, nici mâna preoțelului nu o prea pupam ) cât de primit pupici, ultimii i-am primit în copilărie, când fugea câteo bunică, străbunică ori chiar mămăiță de la țară, cum era odinioară și fuga-fuga, veneau să te pupe, pline de bale, dar dornice să te pupe. ) Cam atât, de atunci nicio îmbrățișare, nicio pupare. Ai mei (ai mei fiind bunica și mama, îs foarte reci și fiecare are camera ei). Lupi solitari suntem noi. )
P. S. Stai că mi-am amintit că pup totuși ceva aproape zilnic, de vreun an de când îi am, papagalii. ) Îi gâdil și îi pup pe burtică. Nu știu dacă asta se pune la pupat uman, dar mere. )
Și tu ai uitat cum m-am consacrat pe TPU? Cu cele mai creepy întrebări sau tu probabil ai uitat cu cine vorbești, cu Patricia care întreba, ehhh, nu mai contează, caută pe vechiul cont, dezactivat dacă mai apare pe aici ceva întrebări. Primele au fost THE BEST. ) Eu una nici nu mai știam ce eram, dar tot TPU m-o lămurit. ) Deci da, mă pot declara oarecum așa cum spui tu. )
Da, sunt si articole pe tema asta. Probabil ca poziția în sine ne ajuta cumva
Pozitia asta e si o pozitie antalgica, atunci cand avem dureri fizice foarte mari tindem sa ne asezam asa. Nu e nimic nou sau curios, dar da, asa ne simtim mai protejati si probabil provine de cand eram in fetusi
Și când ai dureri? Asta nu am încercat doar pentru plâns m-a ajutat poziția asta.
Dar interesant am să încerc și când am dureri.
Si in cartile de medicina se precizeaza la ce tipuri de dureri pacientii adopta aceasta pozitie
Da, asa cred. Ne aducem aminte de cand eram mici, fara sa vrem. Eu cam asa si dorm, mereu.