| Aldebaran a întrebat:

Hello! Cunoasteti vreo metoda functionala de spiritism? Sunt foarte interesat in a discuta cu un spirit...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. ingereaza droguri psihedelice (dxm,lsd, dmt, salvie) si o sa ai o experienta divina unde realitatea se deformeaza total si o sa ai parte de halucinatii/spirite la nivel emotional. functioneaza mereu. eu de la 800 mg de dxm l`am vazut pe Dumnezeu.

18 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Bea un 1l de palinca, vei vorbi cu toate viziunile, poti intra in coma alcolica si cu putin noroc poti devenii chiar tu un spirit.

Apache
| Apache a răspuns:

Da crezi ca spiritele nu au altceva mai bun de facut, decat sa vb cu toti idiotii care nu au ce face?

Apache
| Apache a răspuns:

@aldebaran.bine frate sorry,eram putin nervos!
acum sfatul meu : -NU fa spiritism! in primul rand trebuie sa ai un anumit har ca sa faci asa ceva! in al doilea,daca intr-adevar ai acest har, este foarte posibil sa deschizi o poarta si sa nu o mai poti inchide!, tu chiar crezi ca daca vorbesti o sa fie toate bune si frumoase? ...iti zic eu NU! este o vorba dn batrani, nu deranja mortii! si sa stii ca este adevarata! nu prea cred ca ai vrea sa te trezesti cu o casa bantuita! sau chiar mai rau!

| mihaibrasov a răspuns:

Nu prea e bine. Cu mortii se poate comunica, dar procedeele sunt in general malefice si daunatoare. Si nu platesti doar in viata ta, pana iti cureti sufletul, pot trece inca x vieti, doar pentru o curiozitate nejustificata.

| Prishille a răspuns:

Vezi sa nu dai de incubus si succubus si sa nu mai scapi de ei, o sa vina noaptea sa te viziteze...
incubus-este un demon cu înfățișare masculină despre care se presupune că se furișează pe lângă cei adormiți, în special femei, pentru a avea contact sexual cu ei.
succubus- acest demon, care ia forma unei femei frumoase, seduce bărbații, în vise, spre a avea apoi relații sexuale cu ei.
Aceasta ia energia din bărbați, pentru a se menține pe sine însăși, chiar și până când victima moare.
POSIBIL SA TE TREZESTI PE LA PSIHIATRIE la un moment dat, doar nu crezi ca vreun om cu mintea sanatoasa o sa iti dea crezare cand vei merge la politie sa faci plangere impotriva lor.

:)))

Ai grija cu astea, sa nu zici ca nu te-a avertizat nimeni.

http://www.horoscop-astrologie.ro/posesiuni-demonice.html ia uita-te pe aici la marturisirile unora-poate te razgandsti...

| ElySa a răspuns:

De fapt daca ai face macar o data spiritism nu ai mai vrea sa o mai incerci a doua oara laughing ( stiu ce zic ) presupun ca ce vrei tu e sa ai halucinati sunt mai distractive thumbs up si macar ele o sa te lasa in pace pe cand cu spiritele e o alta poveste...

| Aldebaran explică:

Ce pot zice... Va multumesc pentru raspunsuri... imi pare rau ca atunci cand am adresat intrebarea nu am adaugat si "rog seriozitate"

| Aldebaran explică:

@adelutza Da... Cred in asa ceva!

| Aldebaran explică:

Dap! e clar ca nu stiti ce e cu voi...

| Aldebaran explică:

Fratele meu APACHE... eu te-as ruga frumos sa-ti controlezi iesirile in asa fel incat sa nu-i jignesti pe ceilalti. Nu inteleg de ce iti bagi nasul daca nu ai ceva important de spus. Hai, eu zic sa nu mai arunci cu coliva in cei care gandesc altfel. Eu zic ca putem si sa fim prieteni! Toate cele bune!

| Aldebaran explică:

@ APACHE \\eee... un asemenea raspuns mai merge. Stiu, mi s-a mai spus ca exista riscuri dar eu asta as face-o mai mult pentru convingerea mea personala, nu neaparat pentru a afla anumite informatii. Eu totusi sunt dispus sa-mi asum riscurile! Deci intrebarea mea ramane valabila. Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| Aldebaran explică:

Prietenul meu anonim... eu as zice sa nu mai tragi tu concluzii la adresa mea deoarece nu ma cunosti. Nu ai tu de unde sa stii daca eu cred sau nu in Dumnezeu! Corect?! Nu te priveste pe tine ce filosofie despre viata impartasesc si nici nu cred ca ai putea-o intelege in Era Noastra! Incearca sa te rezumi la a raspunde intrebarii pe care am adresat-o, daca nu, incearca sa taci!

| AndreiP98 a răspuns:

Freci lampa si apare duhul. E un spirit deci se pune. Iti dau eu una vino pana in Brasov pe calea Mihail Sadoveanu nr 23 Bl m3 sc 2 ap 40

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absinthe.Sigur o sa discuti cu un spirit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca nu am adaugat la sfarsitul intrebarii "Rog Seriozitate!" Comunicarea cu spiritele este si posibila.nu doar probabila cum se screm unii sa afirme!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In intrebarea ta nu exista logica,tu nu crezi in Dumnezeu dar crezi in spirite.
Mai bine pune-ti intrebarea:exista Dumnezeu?
unde se duc oamenii dupa ce mor?
Omul dupa ce a murit mrt ramane,unii nu au vorbit cat erau vii si tu vrei acum sa vorbeasca morti.
De fapt cine vb cu mortii, nu cu ei comunica ci cu satana care-si bate joc de ei sa creada o porcarie, biblia interzice astfel de practici.

| adelutza29 a răspuns:

Crezi in asa ceva?

| corina_1614 a răspuns:

Hmm tot citesc pe aici...ce nevoie ai de spiritism? si daca ar veni le poti vedea? daca le poti vedea de ce le chemi? crezi ca vor veni? daca ai putea sa "comunici " cu ele nu le-ai chema. Ar fi mai bine sa cauti raspunsurile in interiorul tau.