| Any_Dana_1999 a întrebat:

Hey buna ce mai faceti? Cum a ajuns Einstein la concluzia ca E=mc2?

8 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

PLAGIÁ, plagiez, vb. I. Tranz. A-și însuși, a copia total sau parțial ideile, operele etc. cuiva, prezentându-le drept creații personale; a comite un furt literar, artistic sau științific. [Pr.: -gi-a] – Din fr. plagier.

DEZVOLTÁ, dezvólt, vb. I. 1. Refl. (Despre materie, fenomene) A trece prin diferite faze progresive, spre o treaptă superioară; a evolua, a se transforma

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Teardrop):

Ai invatat sa folosesti dictionarul?
Eu o faceam inainte ca tu sa te nasti.
Cand am scris plagiat inseamna plagiat.
Tu trebuie sa te dezvolti.
TOCILÁR, -Ă, tocilari, -e, s. m. Elev sau student care își învață lecțiile pe dinafară, în mod mecanic; bucher.
Incearca sa si procesezi informatiile.

| NOBODY a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

E o nedreptate să spui că Einstein a plagiat. Poate folosirea de unele date în scop documentativ și științific, ar fi făcut-o. Știința nu e un lucru inventat nici de Einstein, nici de Poincare (apropo, e Poincare, nu Pointcare cum ai zis). Așa zic și ăștia acum că Amstrong nici n-a ajuns pe Lună, ci pe un platou de filmare, ceea ce mi se pare penibil. Firește că toată lumea aruncă cu mocirlă într-o altă generație și că se trezesc acum conspiratorii să latre cum că Einstein e mai nou și retard mintal și plagiator.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru NOBODY):

Informeaza-te si nu mai raspunde aiurea.

| Teardrop a răspuns:

PS: Pentru Any_Dana_1999, poţi te rog să-i zici lu' Entheos că i-am dat reply?

Ai citit lucrările lui Pointcare cu privire la relativitate ca să ştii dacă Einstein l-a plagiat sau nu? Nu te întreb din răutate, sunt doar de curiozitate. Ştiu că s-a mai întâmplat ca un savant să-şi însuşească invenţia/descoperirea altuia. Cum a fost cu penicilina, de exemplu. Mie nu prea îmi vine să cred chestia aia, şi oricum, n-am citit niciodată nimic scris de Pointcare.

Plus că al doilea articol este puţin cam violent şi plin de insulte şi injurii. Seamănă prea mult cu un articol de scandal ca să pot să-l citesc. Mi-am aruncat un ochi şi nu mă atrage, scuze.

PS: Văd că dai dovadă de o maturitate incontestabilă blocându-mă înainte să-mi dai dreptul la replică. Aşa făceau şi copii care se supărau pe mine când îi băteam la nu te supăra frate. Îşi luau tabla şi plecau!

| Płotr a răspuns:

Cu cat mai multa viteza si masa cu atata ai mai multa energie! Asa s-a gandit einstein.