| xOreoCuLăptic a întrebat:

Hey friends `! Vreau parerea voastra despre asta : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v =YfWl9o6DT5I

Mercii.

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Nu prea cred ca videoul ala este real...dar cred ca exista fiinte in univers mai evoluate decat noi, care au toate sansele sa ne fi vizitat pana acum!
si 2 ) ...multe dintre videourile astea sunt false.dar uneori stau si ma gandesc. Daca esti o fiinta din spatiu care a strabatut ani lumina ca sa ajungi pe pamant..atunci de ce naiba vrei sa il observi de la distanta?
pe bune. adica strabati jumatate de univers doar ca sa stai 5 minute si apoi sa pleci. fara ca macar sa aterizezi?
e ciudat.
SI nu inteleg de ce se aplica aceste fenomene numai fiintelor extraterestre!
Se stie foarte clar ca in anii 40 nazistii reusisera sa creeze nave sub forma de ozn, functionale care zburau cu viteze colosale *pentru vremea aia *
Au trecut 70 de ani de atunci. de ce sa nu fi evoluat tehnologia intre timp?
3 ) uneori totul pare o imensa propaganda ...sa luam roswell de ex,care se spune ca este cea mai mare baza secreta din Sua
Ce baza secreta e aia,daca toata lumea stie de ea?
pe bune... daca intr-adevar ai avea tehnologie secreta, si poate si alte chestii intr-o baza, atunci acea baza ar fi cea mai cunoscuta baza din lume..sau o baza ascunsa undeva in munti unde sa nu o gaseasca nimeni?
gandeste logic
4 ) cu toate astea nu exclud ca extraterestrii sa fi vizitat Terra.dar uneori este dificil de crezut ca aceste ozn-uri doar se multumesc sa survoleze marile orase timp de cateva secunde,si este uneori putin dubios ca toate relatarile despre ozn-uri sunt cam la fel,si toti extraterestrii din,, rapoartele,, facute publice..sau furate de siteuri de gen wikileaks arata dupa acelasi principiu!
omuleti mici, humanoizi cu un cap imens. aceeasi conceptie din anii 50. si sincer e cam greu de crezut!
Poate este intr-adevar ceva.dar uneori pare ca totul este doar o imensa teorie a conspiratiei

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 0:41, norul ala seamana cu Norvegia, Finlanda si Suedia.

| xOreoCuLăptic explică (pentru anonim_4396):

Hmmm... Buna observatie, dar tu chiar nu ai vazut OZN-urile din videoclip? big grin Eu te-am intrebat daca crezi ca filmuletul e realwinking