| Pînzaru_Dana_1999 a întrebat:

Hey salut, ajutati-ma va rog mult...raspundeti-mi la o intrebare prin argumente... poate pamintul sa-si modifice proprietatile fizice?
hai cine stie bine geografia))
dau funda pentru cel mai bun raspuns:*

4 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Dacă vorbim de formarea cărbunelui şi a petrolului da, nu cred că petrolul este inepuizabil şi cărbunii. Va exista practic acest proces de regenerare.
Dacă va exista un cutremur major care să modifice structura terrei, va putea modifica pamantul. Aşa cum munţii s-au format prin orogeneză hernică şi caledoniană acum milioane dani, nu văd de ce nu s-ar putea forma şi în alte zone care nu au munţi. Eu aşa văd situaţia. Se ştie că în urma cutremurului major din Chile de acum câţiva ani s-a modificat înclinarea pământului.

| T0T a răspuns:

Dar ce nu poate să dea un meteorit peste noi sau să se stingă soarele sau să dispară stratul de ozon înainte să se stingă soarele? Eu zic că se poate și chiar că se va întâmpla.

| relian a răspuns:

Sa isi modifice proprietatile fizice adica ce proprietati, sau in ce sens intrebi? Fii mai clara

| Radu284 a răspuns:

Singura proprietate fizica pe care si-o schimba tot timpul este masa, care este in usoara scadere.