Sunt de acord cu tine dar nu vreau sa vorbesc despre Dumnezeu la cineva cu numele AnimeLover intelegi? si care traieste de pe o zi pe alta si care crede ca traieste fara scop, mai bine il las sa se certe cu altul decat sa imi fac eu nervi cu toate ca nu imi respect datoria mea de crestin ortodox.
Tinere,, etapa viitoare venim langa voi in clasament, iese egal in derby-ul cu City si batem pe Crystal Palace,, se complica treaba cand vine The Arsenal acolo la lupta!
Am fost nevoit s-o bag si pe Arsenal in discutie, doar face parte din viata mea, corect?
Dacă stai să te gandești la toate acestea cateodată vei crede că nu merită să exiști, dar știi ce? Trebuie să trăiești fără a te întreba de ce o faci, să trăiești precum ar fi ultima ta zi, să te bucuri cum ar fi prima zi și să iubești cum ai vrea să te iubească cineva, dă sens propriei tale vieți, fi propriul rege.
Scopul fiecăruia ține de fiecare. Mi se pare aiurea să privești printr-o perspectivă inutilă. Dacă nu privești prin a ta, trăiești degeaba, dar asta e alegerea ta. Poate chiar contăm sau poate noi dăm importanță lucrurilor mici pentru că putem și pentru că suntem unici, oricum ar fi, dacă nu te bucuri de viață existența ta chiar că nu are niciun sens.