Imi scuzi exprimarea de mai devreme Deci rorul penelor este de a acoperi corpul si de a pastra temperatura corpului la 43 de grade ca pasarile sa nu moara draq de frig si mai au rol aerodinmik facand freccarea cu aerul mai usoara pentru pasari de pentru a putea plana lejer
Eu nu cred ca penele "e" totul; chestia cu zburatul tine,cred eu,de ceea ce vrei sa faci in viata; de ex. cocosul; el s-a multumit sa ramana in curtea omului si sa calce gainile; intr-un fel e de inteles; cine n-ar vrea sa aiba parte de sex in fiecare zi,si cu partenere diferite; numai ca,mai tarziu, vine vremea cand aterizeaza(vorba-vine) in ceaun; probabil ca abia atunci incepe sa-si puna niste intrebari si sa-si dea seama ca nu el si-a trait viata, ci viata l-a trait pe el; nu? eu asa cred.
Mooaaamăă,ce l-ai ameţit pe om! Dar te distrezi, nu glumă!
Misto exemplul cu cocosul gigolo.
Mersi frumos; bine,nu stiu daca e corect spus "gigolo" pentru ca,din ce-am vazut eu,o face din placere, si deci gainile nu cotizeaza in vreun fel; dar "asocierea" folosita de tine imi place; imi imaginez ca "taurul comunal" isi baga unghia in gat acum;(stiu, n-are unghii);
Daca stam sa ne gindim bine, taurul comunal e mic copil pe linga cocos. Parerea mea ca a ar trebui sa ia cocosul la o bere si sa mai invete de la el
HO HO.de la tema cu importanta penelor pentru zbor, ati ajuns la indieni si nu mai stiu eu ce acolo.am intreb doar ca imi trebuie la biologie un eseu.si atit.
AvalohAlyn întreabă: