| Ioana_Emma_1996 a întrebat:

Este ora 10:13 noaptea si imi este tare frica! M-am uitat pe internet si zic ca este sfarsitul lumii pe 27-28 septembrie! Acum sunt pe 27 septembrie la ora 10:15 noaptea! Ce sa fac? E adevarat ce au zis pe internet? Am 11 ani si imi e tare frica! Spuneti-mi repede! Fundița!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, nu este adevarat. Nu se va intampla absolut nimic, va fi o zi ca oricare alta si viata va continua nestingherita. Sunt doar niste oameni nebuni care fabuleaza. Ar trebui sa ii rogi pe parintii tai sa verifice cu atentie siteurile pe care intri, astfel incat sa nu mai poti fi pacalita de acesti nenorociti care se bucura de raul altora si de suferinta pe care o isca printre creduli. Au mai fost, in ultimii ani, cel putin 10 astfel de sfarsituri ale lumi anuntate, niciodata nu s-a intamplat nimic, dar de fiecare data niste copii sau adulti mai fragili fie s-au sinucis, fie si-au pierdut mintile. E periuculos ca un copil ca tine sa umble singura pe internet, pe siteuri neverificate de parinti, nu mai afce asa ceva. Cere intotdeauna un parinte de fata cu tine, langa tine, cand umbli pe internet, nu sta singura, mediul virtual e populat de oameni foarte periculosi care vor sa faca rau.

| Alexandra4500 a răspuns:

Maine este luni, deci orice este posibil.

Nu vine sfarsitul, pune-te la somn, maine ai scoala happy

| T0T a răspuns:

Și chiar dacă ar fi adevărat, de ce ți-ar fi frică? Oricum nu vei mai știi nimic. Sincer pe mine nu m-ar deranja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai traiesti mai traiesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A venit sfarsitul lumii? L-am ratat?

| nlko a răspuns:

E 28...cred ca nu am observat sfarsitul lumii. laughing
Nu crede toate stirile astea.

| Inferno a răspuns:

Sigur ca nu e adevarat.

| sublime89 a răspuns:

Nu e adevarat. Sunt doar niste zvonuri puse pe internet de niste indivizi cam greu de descris. Sa nu mai crezi orice citesti pe net. Incearca sa cauti site-uri mai serioase unde nu se dezinformeaza.