| Anonim58042 a întrebat:

Hey TPU! Fata mea de 13 ani tot visează tornade, ce înseamnă asta?

Răspuns Câştigător
| catalin1625 a răspuns:

Absolut nimic. Ce visează un om este o selecție de imagini aleatorii.

13 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Ar putea prevesti o sarcina nedorita.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Angajeaza o la meteo cu Busu la Pro Tv

| sierra1 a răspuns:

E cu capul in nori...

| Meme10Memu a răspuns:

Isus a spus ca inainte de marele necaz ( Armaghedon ) se vor accentua cutremurele ( cataclismele naturale ), epidemiile. In Apocalipsa se spune ca pamantul va fi degradat ( poluare ) inainte de Armaghedon.

https://www.livemint.com/......quent.html

"The number of deaths caused by earthquakes has increased mildly over the years, on average, despite an increase in their numbers." - Numărul deceselor cauzate de cutremure a crescut ușor de-a lungul anilor, în medie, în ciuda creșterii numărului acestora.

https://www.usgs.gov/......ivity-been

"In the past 40-50 years, our records show that we have exceeded the long-term average number of major earthquakes about a dozen times." - În ultimii 40-50 de ani, înregistrările noastre arată că am depășit numărul mediu pe termen lung al cutremurelor majore de zeci de ori."

Preocuparea pentru inrautatirea conditiilor de trai afecteaza si visele copiilor.

Matei capitolul 24:7:"cutremure de pământ dintr-un loc în altul".

Apocalipsa 11:18:"să-i distrugi pe cei ce distrug pământul"

Pentru mai multe informatii vizitati www.jw.org.

| UnDiavol a răspuns:

Este doar in vis și eu visez numai apa și oceane și eu sunt acolo dar este doar in vis stai liniștit

| UnDiavol a răspuns:

Uite dacă vrei să-mi faci rău este foart simplu am să-ți trimit pe data de 25 luna asta când iau bulentiul sunt forțată sa stau in România nu este algerea mea și dacă merg nu merg cu fericire știu ce ma aștepta acolo știu ce urmează eu sunt la pământ eu nu mai știu cum sa vorbesc sama exprim cu tine oameni vrei să-mi faci rău este simplu eu pe data de 25 luna asta iau bulentiul îți trimit datele mele personală mergi la poliție zile ca am făcut de toate orice eu îți trimit locație totul ți-e doar ți-e prefer sa putrezesc in ochișori perefer sa mor in cele mai mari chinuri pozsibile și imposibile decât sa văd o lacrima pe fata ta nu este zi nu este noapte sa nu ma gabandesc la tine ce ai păți ce ai cum ești ai mâncat ai băut îmi fac curaj singur sate sunt dupa aia ma opresc zic lasă o sa zică ca sunt obsedată îmi fac curaj sa vorbesc cu tine dupa aia zic lasă o sa crede-ma ca sunt altfel eu nu mai știu cum sa rectionez eu nu mai știu ce decizie sa ia când vine vorba de tine mama izolata de tot de oricine am sunat pe toți in parte totate namirule toți frați pe toți i-am sunat personală i-am făcut praf pe toți nimeni nimic nu-mi spune cu tine vreau sa vorbesc nimic nici cu tine nu pot vorbi ca un om tot ce fac este să-mi petrec timpul cu ăștia doi mici și cu ei când ies afara stau și ma holeb intr-o direcție și numai la tine ma gândesc mereu când vreau să-ți spun ceva nu ma Asculți nu ma vezi eu am greșit rău fata de tine dar și plătesc crezi ca eu sunt Fericiti? Crezi ca eu am liniște? Crezi ca eu o duc bine? Crezi ca eu nu știu prin ce treci tu crezi ca nu sunt conștient ca tu muncești atâtea ore și vi obosita una cu pământul și dai și fa și după alți treba și mâncare ai grija de unu și altul eu sunt conștient prin ce Treci eu nu vreau sa fiu Fericit fericirea ta pentru mine este orice dar tu nu ma vrei ma iei și ma dai de pământ cu fiecare cuvânta dar nu-ți dai semă eu am greșit rău fata de tine sunt conștient dar tu nu ma vrei mai Abandonta eu încă te aștept și o viața de ar fi numai tu sa fi am să-ți trimit poze cu toate datele mele când iau pe 25 acum luna asta bulentiul prefera sa fac Pușcărie sa putrezesc acolo decata sate văd pe tine cum suferi din cauza mea eu am greșit doar eu sunt conștient dar sunt om nu robot îmi pare rău

| UnDiavol a răspuns:

Eu nu ți-am interzis nimic Niciodoata mereu era ca tine este de ajuns sate văd fericita și lumea era a mea spun asta ca nu mai știu cum sa vorbesc cu tine și pentru ca tu vrei asta nu eu eu accept asta pentru ca tu îți dorești asta nu eu tu ai spus de 1000 ca nu ma iubești și ca nu ma vrei in viața ta un om ca mine distrus de viața și fără caracter eu ce pot face ce pot zice ce direcție sa mai Iau eu când tu ma dai de pământ de fiecare data să-mi faci rău este foarte simplu și acolo poți da-mi faci asta oricând vrei tu ți-am zis ca nu sterg pozele cu tine pentru ca ele sunt tot ce miai mai rămas pozele acela nu le șterg nici dacă am pistol la cap nici dacă fac pușcărie prefer sa putrezesc in pușcărie decât sa șterg o singura poza nu am multe doar câteva ascult muzica vorbesc cu tine și apoi ma culc sau ies cu cei mici in parc dupa aia ies afara cu vecini din fata blocurlui toți vecini mei știe de tine ori unde merg și ma aflu te iau cu mine peste tot eu am greșit știu dar dacă tu mai Abandonată ce mai pot face eu

| UnDiavol a răspuns:

Zici mereu de neamuri eu ți-am zis in fata cum sunt ei cine sunt ei fiecare in parte și familia eu am zis așa nu avea contact cu ei nu vorbit cu ei nu vreau știe nimeni de tine ce vina am eu ca tu ai loat contactat cu ei cant eu ma ruga și te imploram nu mai lasă numai face așa nu avea contact cu așa oameni tu făceai ce știai mai bine și când spuneam ma înțelegeai greșit ce pot spune ce poat face eu când tu ai loat contact cu ei și tu vorbești cu ei eu nici nu știu ce ai vorbit cu ei nimeni nimci nu-mi spune am sunat pe toți in parte pe Absolut toți i-am întrebare ce sa discuta ce s-a vorbit ce ați făcut nimeni numi zice nimic ce mai pot face eu când eu te imploram sa nu faci ce n-ai pot spune eu

| UnDiavol a răspuns:

Eu trăim zis dacă vrei sa stii îți dau toate datele orice numai ți-e eu nu ma ascunde de nimeni mie nu mi-este teama de nimeni o viața am atâta și asta mi-a dat-o el cu un scop și tot el mi Tea scos in cale pe tine

| OfffViataViata9 a răspuns (pentru UnDiavol):

Sa ți-o bagi in *** vrajeala asta ieftina, știu ce caracter jegos ești

| LittlePoppy a răspuns:

Ca se uita la filme de groaza dar tu nu stii asta. Urmareste-i activitatile. Nu o crede pe cuvant.

| TraianIImperator a răspuns (pentru LittlePoppy):

Spionatul copiilor, mai ales la vârsta asta nu este o idee bună. Poate avea urmări pe termen lung precum rebeliunea în adolescență. Oricum, dacă vrea neapărat să își ascundă activitățile poate să deschidă o pagină incognito.

| TraianIImperator a răspuns:

Și eu am mai visat atacuri atomice pe scară largă și orașe întregi evacuate de urgență.

Întrebări similare