De obicei îi rupe o parte din corp și îl bate cu ea, mâine, picioare.
Posibil ca in acel loc sa se fi intamplat ceva groaznic, vreun cadavru ceva crime poate cu multi ani in urma
El spune că aude pași și că uneori ușile i se deschid singure, fără ca geamurile să fie deschise
Ai dreptate. Eu cred in chestii din astea cum ca un loc te poate influenta negativ in functie de cum este. De ex. daca te duci intr-o casa a cuiva care a murit recent si nu mai sta nimeni acolo, clar vei simtii o energie negativa.
Se deschid singure? Ei atunci să se a puce de filmat și să puna pe YouTube.( Dacă pune... sa-mi trimiti și mie!)
Dacă am sta puțin să ne gândim un om are pe noapte în jur de 8-11 visuri, din care doar 1, 2 sau 3 sunt amintite. dacă prietenul tău are mai putin de 15 ani înseamnă că totul e doar o creație a sa. să nu uităm că copii sunt foarte creativi și își pot imagina multe lucruri. nu e vis, ci doar imaginatia lui. a făcut acest "vis" deoarece (cred) că este îngrozit de ideea mutării. să nu își facă griji pentru că totul se va rezolva în timp.
Da, am fost colegi de liceu, acum ne mai jucăm pe PC
Ai inceput sa-ti dai arama pe fata...Mai lasati-le in colo de filme, va ataca creierii!
Stii fiecare casa are povestea ei, poate demult a locuit vreun maniac sau poate s-a intimplat vreo crima in casa asta, mai bine cheama vreun preot sa sfinteasca casa, dar cel mai bine ar fi sa se mute in alta parte pentru singuranta si psihologia lui
fobie de mate întreabă: