La mine un singur grad, si-s putin mai la sud de tine...
Trebuie sa ma obisnuiesc, ce sa fac?
Eu astept in continuare vara...
Si eu sunt din Botosani, dar din pacate de 2 ani locuiesc in spania...si aici este bine...mai ploua cateodata... dar temperatura deocamdata nu a scazut sub 10 grade!
am spus "din pacate" deoarece imi este dor de botosani...de zapada "cat casa" care se asterne iarna...de soba mea care dadea caldura non-stop si nu ma gandeam ...la facturi!
eu abia astept sa strang destui bani si sa vin odata acasa...sa ma bucur si eu "frigul"iernii, si de "caldura " verii!
sa ai parte de o iarna frumoasa!
Pai e destul de greu sa te acomodezi de la haine cat de cat subtiri si de la 10-15 grade la o scadere asa brusca si la haine groase...problema e ca in perioada asta se raceste cel mai usor...la mine a fost foarte frig...ieri a fulguit usor...si sunt sigura ca daca s-ar aduna norii.ar ninge, pentru ca si azi a fost si e foarte rece.
Friggg friig si iar friig!... inca nu m-am obisnuit... nu prea suport frigul si nici hainele groase
Da, si la mine e extrem de frig, chiar a inghetat intr-una din noptile trecute Deci se pare ca a venit iarna in noiembrie, adica inainte de vreme! Nici mie nu imi place sa fie asa de frig, as prefera sa fie mereu cald ca in tarile cu clima calda!
viatadecacatt întreabă: