anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, voi ce credeti ca se va intampla in 2012? Adica din ce am auzit ceva-ceva tot se va intampla nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, sincer asta o poate stii doar Dumnezeu thinking
Adica mi se pare o prostie sa inaintam noi ca o sa murim nu stiu cand si alte prostii. Adica Doaamnee` rolling eyes
Deci eu te sfatuiesc sa nu crezi in toate porcariile si spusele oamenilor happy. Asta numai Cel De Sus o poate stii not worthy.
Sper ca te-am ajutat happy.

20 răspunsuri:
| † RคŁûċค ◕ a răspuns:

Eu nu cred.hee hee

| LittlEAngeL_2780 a răspuns:

Nu cred ca se va intampla nimic deosebit.
Biblia spunea ca sfarsitul lumii vine in 2000 si uite ca au trecut 10 ani de atunci si nu s-a intamplat nimic happy

| mgtow a răspuns:

Probabil ceva se va intampla mie miar place daca planeta siar schimba cursul adica sa nu se roteasca asa in jurul soarelui daca nu mai avem lumina o sa fie si mai multa racoarehee hee chiar si frig

| Dyss11dyss a răspuns:

Mdea...straight face sfarsitul lumii...nu e adevarathappy Se zicea si in 2000 ca va fi sfarsitul si nu a fost :X

| Adredemesconf a răspuns:

O sa mi se termine cerneala la stilou happy.

Glumeam, sa stii ca nu cred nimic din ce spun "oamenii de stiinta"...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred nimic din ce se spune!

| missReckless a răspuns:

Dacă-mi amintesc bine, pe 6. 06. 2006 s-a făcut mare tam-tam că dăm colţu'. Uite bă că nu scapă Terra aşa uşor de oameni! devil Probabil şi cu 2012 va fi la fel - nicio şmecherie.

| Charger a răspuns:

Nu se va intampla din ce se spune. nu vi se pare ca e mai bine asa sa ne temem... decat sa nu ne pese de nimic si sa sfarsim neprevazut? mie nu mi-e frica;)

oricum frumos clipu asta m-a impresionat
http://www.youtube.com/watch?v=ZNx9K-PCE9E

Răspuns utilizator avertizat
| monique a răspuns:

Nu se va intampla nimic nou. Tot aceleasi boli, razboaie si cutremure. Poate oamenii vor fi un pic mai rai, atat.

| georgesur a răspuns:

Daca vrei sa aflii ce se va intimpla, citeste cu atentie urmatoarea scriere: Ion Creangă, "Prostia omenească"
Si vei afla (poate), caci problema asta e veche si se vor lovi de ea inca multe generatii (Albert Einstein zicea:"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca.")

| thealchemist a răspuns:

Poate va veni sfirsitul dominatiei occidentale asupra lumii, dar nu sfirsitul vietii pe planeta.

| ada_1591 a răspuns:

Anul trecut seara pe 9. 09. 2009 cu o zi dupa ziua mea ( acesta fiind pe 8. 09) ma uitatm la carcotasii si faceau misto de astia de la stiri ca cica azi ( 9. 09. 2009) a fost sfarsitul lumiilaughing

| denysa_5493 a răspuns:

Eu cred ca nu se va sfarsii lumea au scos si astia la tv pentru a se mai uita lumea la ei asa se spunea si despre anul 2000 dar ati vazut ca sa sfarsit lumea? numai Dumnezeu stie acest raspuns

| Crisstina a răspuns:

Nu se intampla nimic! ne salveaza extraterestrii! laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Nicidecum(100%) nu vom muri.Cred ca vor fi ceva schimbari la planeta pe mai multe planuri(climatic, demografic, astronomic etc.) si la omenire.

| Addicted_3381 a răspuns:

Este o mare prostie laughing)
o sa te convingi cand o sa ajungi atunci

| georgesur a răspuns:

Pe vremuri se spunea ca SFIRSITUL LUMII va fi in 2000(cu discutii daca in 1999sau 2000 cind ne vor lovi "cozi de comete" sau asteroizi colturosi) apoi s-a decalat termenul, acum se vb de 2012-2013 dupa calendarul/calculele maya, pe cind o data dupa calculele dacilor/"Calendarul Dacic" de la Gradiscea Muscelului?

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Deci e ceva sigur ca in 2012 un meteorit se va veni spre directie pamantului dar asa sa calculat ca nu va lovi suprafata. meteoritul este asteptat de aproximativ 7 ani de cand a fost trimis in spatiu satelitul hubble( sper ca asa se scrie). traiectoria lui e zilnic calculata asa ca daca va fi sa se schimbe vom fi anuntati sa ne pregatim de ce e mai rau. tot o chestie vazuta pe national geographic zice ca cica armata americana este pregatita ca in momentul in care meteoritul e aproape de suprafata terei sa fie " atacat" cu bombe nucleare pentru a il faramtia pana sa ajunga la noi sau cel putin coliziunea sa fie mai mica. deci pe baza chestiei aleia se zice ca va veni sfarsitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e un experiment

Întrebări similare