Nu stiu, sincer asta o poate stii doar Dumnezeu
Adica mi se pare o prostie sa inaintam noi ca o sa murim nu stiu cand si alte prostii. Adica Doaamnee`
Deci eu te sfatuiesc sa nu crezi in toate porcariile si spusele oamenilor . Asta numai Cel De Sus o poate stii .
Sper ca te-am ajutat .
Nu cred ca se va intampla nimic deosebit.
Biblia spunea ca sfarsitul lumii vine in 2000 si uite ca au trecut 10 ani de atunci si nu s-a intamplat nimic
Probabil ceva se va intampla mie miar place daca planeta siar schimba cursul adica sa nu se roteasca asa in jurul soarelui daca nu mai avem lumina o sa fie si mai multa racoare chiar si frig
Mdea... sfarsitul lumii...nu e adevarat Se zicea si in 2000 ca va fi sfarsitul si nu a fost :X
O sa mi se termine cerneala la stilou .
Glumeam, sa stii ca nu cred nimic din ce spun "oamenii de stiinta"...
Dacă-mi amintesc bine, pe 6. 06. 2006 s-a făcut mare tam-tam că dăm colţu'. Uite bă că nu scapă Terra aşa uşor de oameni! Probabil şi cu 2012 va fi la fel - nicio şmecherie.
Nu se va intampla din ce se spune. nu vi se pare ca e mai bine asa sa ne temem... decat sa nu ne pese de nimic si sa sfarsim neprevazut? mie nu mi-e frica;)
oricum frumos clipu asta m-a impresionat
http://www.youtube.com/watch?v=ZNx9K-PCE9E
Nu se va intampla nimic nou. Tot aceleasi boli, razboaie si cutremure. Poate oamenii vor fi un pic mai rai, atat.
Daca vrei sa aflii ce se va intimpla, citeste cu atentie urmatoarea scriere: Ion Creangă, "Prostia omenească"
Si vei afla (poate), caci problema asta e veche si se vor lovi de ea inca multe generatii (Albert Einstein zicea:"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca.")
Poate va veni sfirsitul dominatiei occidentale asupra lumii, dar nu sfirsitul vietii pe planeta.
Anul trecut seara pe 9. 09. 2009 cu o zi dupa ziua mea ( acesta fiind pe 8. 09) ma uitatm la carcotasii si faceau misto de astia de la stiri ca cica azi ( 9. 09. 2009) a fost sfarsitul lumii
Eu cred ca nu se va sfarsii lumea au scos si astia la tv pentru a se mai uita lumea la ei asa se spunea si despre anul 2000 dar ati vazut ca sa sfarsit lumea? numai Dumnezeu stie acest raspuns
Nicidecum(100%) nu vom muri.Cred ca vor fi ceva schimbari la planeta pe mai multe planuri(climatic, demografic, astronomic etc.) si la omenire.
Pe vremuri se spunea ca SFIRSITUL LUMII va fi in 2000(cu discutii daca in 1999sau 2000 cind ne vor lovi "cozi de comete" sau asteroizi colturosi) apoi s-a decalat termenul, acum se vb de 2012-2013 dupa calendarul/calculele maya, pe cind o data dupa calculele dacilor/"Calendarul Dacic" de la Gradiscea Muscelului?
Deci e ceva sigur ca in 2012 un meteorit se va veni spre directie pamantului dar asa sa calculat ca nu va lovi suprafata. meteoritul este asteptat de aproximativ 7 ani de cand a fost trimis in spatiu satelitul hubble( sper ca asa se scrie). traiectoria lui e zilnic calculata asa ca daca va fi sa se schimbe vom fi anuntati sa ne pregatim de ce e mai rau. tot o chestie vazuta pe national geographic zice ca cica armata americana este pregatita ca in momentul in care meteoritul e aproape de suprafata terei sa fie " atacat" cu bombe nucleare pentru a il faramtia pana sa ajunga la noi sau cel putin coliziunea sa fie mai mica. deci pe baza chestiei aleia se zice ca va veni sfarsitul lumii.