Nu stiu daca va fi sau nu apocalipsa pe aceea data dar "Nu vreau s-a vad apocalipsa.Stiu ca sta ne e fiinta.Asta ne sta in carecter, s-a distrugem tot de la pamant pana la cer. Apocalipsa va veni, si atunci v-om striga spre cer "Doamne iartane e tot ce iti cer" Dar va fi prea tarziu pentru ca distrugem tot ce e viu.Si atunci va fi prea tarziu sa ne cerem iuertare Iar ultima raza de soare se v-a spulbera in zare.
NU! Astea sunt povesti ca alea cu Bau- Bau. Parca si vad ca atunci apar la stiri ''Si-a ucis copilui ca sa nu sufere de sfarsitul lumii''
Daca ai fii mai ''batrana'''ai stii ca si in 2000 a zis ca e sfarsitul lumii
1. Ar fii sfarsitul lumii daca s-ar strica stratul de ozon cu totul, dar asta va fi abia peste vreo 1000 de ani
2. Daca nu ar mai fii O2
3. Daca ar expolda soarele ( e o stea, stelele sunt niste ''bombe cu ceas''
Buna! In primul rand asteroidul ala nu v-a lovi in niciun caz planeta cum nici nu a fost sfarsitul lumii pe data de 21-05-2011 la ora 18:00 cand eu eram afara si-l asteptam dar s-a razgandit si nu ma mai anuntat...si a mai fost un satelit care ziceau astia ca o sa loveasca Terra, neah pacaleala de 1 aprilie Deci nimic din ce spun astia nu e adevarat si ia gandeste-te ca si in 97' s-a spus ca vinea sfarsitul lumii si atunci foarte multa lume s-a nascut chiar si pe acea data! Deci nu crede ce spun astia despre sfarsitul lumii!
Eu nu cred nimic! Dra am auzit la stiri ca asteroidul va trece aproape, se poate vedea si din Romania?
In 2012 o sa fie inceputul sfarsitului.
Nu stau acum sa iti explic, dar o sa vezi tu cu ochii tai.
Iti dau un singur sfat: nu te mai stresa cu povesti inventate de tampiti. Eu nu cred pana nu vad cu ochii mei. Nimeni, nimeni, nimeni, cu exceptia Lui Dumnezeu, nu stie cand va fi sfarsitul lumii.Ai doua variante: crezi in Dumnezeu...sau crezi in niste psihopati in adevaratul sens al cuvantului.Fi linistita nu se va intampla nimic maine si nici in ziua de 21.12. 2012.
In niciun caz 1 la mana eu nu cred absolut nimica din ce spun politicienii si oamenii de stiinta eu cred doar ce spune biblia si in concordanta cu biblia sfarsitul lumii va veni dar nu se stie cand, dar in schimb vor fi semne citez"vor fi semne pe pamant in cer in luna si in stele bine ar fi mai mult de explicat dar cam asta ar fi ideea eu tias recomanda sa citesti biblia apocalipsa numa daca o citesti singura no so poti intelege pentru ca este metaforica este doar literar, in cocluzie nu trebuie sa te iei dupa mincinile lor ei vor doar sa bage lumea in sperieti pentru un anumit scop
Nu va fi sfarsitul lumii! Sunt doar speculatii si atat. Omenirea merge inainte si are de rezolvat inca multe chestii cum ar fi mancatul si ganditul care ne formeaza viitorul. Acest viitor depinde numai si numai de noi si de nimic altceva. Viitorul nostru este dat de ceea ce mancam si de cum gandim ( exemplu bun este gandirea pozitiva!) Ce gandim aceea avem. Curaj, nu vom muri!
DEBrown întreabă: