DeeAna, asa patesc si eu. Am zis, cateodata ma joc eu cu creierasul meu si realizez totusi unde ma aflu, dar cand ma ia prin surprindere, cam uit si imi ia cateva secunde sa ma adaptez la mediu As dori din suflet raspuns de la psiholoaga!
Harciog, draga sunt si eu constienta de fazele astea, doar nu ma apuc sa fac chestii din astea cand sunt pe strada. Oare lumea care ti o creezi tu e chiar conform realitatea, nu m as mira daca mi ai raspunde da, caci vad ca ai o viziune cam diferita asupra oamenilor, te crezi cam superior nu? Sau poate esti! Cu respect, eu!
Da...si mie mi se intampla...de exemplu cand vine cineva la mine si ma suna si imi spune pe unde este...eu ma concentrez si ma gandesc la drumul pe care il mai are de parcurs si parca sunt eu cea care merge si incerc sa fac pasii lui. Ma rog...nu m-am exprimat cum trebuie...si nu stiu daca e aceeasi situatie cu a ta... tu ce zici?
Am avut o experienta foarte ciudata...
Ora de fizica.Trecusera cred ca vreo 10 minute.Si deodata ma trezesc...Ca si cum as fi dormit...Ma uit pe caiet si aveam scrisa toata lectia... i-am intrebat pe colegi ce s`a intamplat cu mine si mi-au spus ca ma comportam normal, adica paream atenta la ce ne axplica profa... Dar eu nu imi aduc aminte nimic, absolut nimic din acea ora...
Nu stiu nici acum ce s`a intamplat, dar in fine.
Draga Sara, tinind cont ca raportul minte-corp corp -minte ne ajuta enorm trebuiesa faci in asa fel sa constientizezi pina la urma ca nu sint doua parti diferite ci sint doua parti ale aceluiasi intreg.Deci sint una si aceeasi neputind exista una fara cealalta.Deci trebuie, pentru o existenta cit mai corecta, sa fii cu amindoua in acelasi timp.Nu poti fi cu corpul aici si cu mintea in alta parte... E un dezacord care afecteaza nicidecum nu sint puteri extrasenzoriale.Ai grija cind traversezi strada. Cu modul asta de existenta s-ar putea sa fii surprinsa acolo in mod irecuperabil.