| DorelSudoru a întrebat:

Hmm.Care a patit asta.Visez ca, cad dar simt caderea, parca as cadea in realitate(de fapt sunt tot in pat). Ati patit asa ceva? Vreau sa stiu ce este acest lucru si daca se poate explica?

9 răspunsuri:
| MmarinaMadalina a răspuns:

Wow.Si mie mi' s-a intamplat de multe ori.Eu visam ca imi pune cineva piedica si imi simteam caderea.asa cum spui tu... dar eram tot in pat. E foarte ciudat:-s. Din cate am auzit eu.thinking nu li'se intampla multor persoane:-s si multa lume nu prea crede chestia astaoh go on

| AvalohAlyn a răspuns:

Da.Cred ca acest lucru o simt foarte multi dintre noi.Nu stiu explicatia dar stiu ca multi foarte multi o simt. E doar o cadere, un vis real, o activitate a creierului. Oricum e foarte neplacuta senzatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla.Nici eu nu stiu foarte bine din ce cauza.

| momo a răspuns:

Si eu am visat o data ca m-am impiedicat (eram pe jumatate adormita parca) si am simtit socul (sau ceva de genul) si corpul mi-a tresarit ca si cum chiar se intamplase de-adevaratele.

| Yang a răspuns:

Atunci cand visezi ca te prabusesti in gol, neavand niciun sprijin care sa te opreasca din cadere, inseamna ca treci printr-o perioada de anxietate. Caderea din vis reprezinta deseori proiectia anxietatii si fricii de a nu fi parasita in viata reala.Ni se intampla tuturor aceste vise, este vorba de subconstient. Poate tii minte inainte de a visa ce ai facut in respectiva zi, daca ai avut ceva altercatii cu alte persoane, certuri, griji etc.Caderea in gol in timpul visului se intampla in prima faza a somnului, imediat dupa ce adormi de curiozitate cand se mai intampla cand te vei uita la ceas vei vedea ca nu ai dormit mai mult de 15-30 de minute dar ai impresia ca e dimineata.Alte visuri ciudate mai sunt cele in care vrei sa alergi si nu poti sunt toate indicii de intamplari legate de realitate care se transpun in vis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie mi se intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Am auzit ca e vorba de lipsa de calciu

| addyy a răspuns:

Lucrul asta nu e mare chestie /:-) Si mie mi s-a intamplat de nu am degete la maini sa numar. Am observat ca sunt ca "scurte" vise in care ai doar tendinta sa crezi ca ai avut mare actiune si ti s-a intamplat ca apoi sa cazi.
Atunci cand ai vise de genul asta, cazatura este ceva neasteptat( sa ii spun asa) si e normal sa te sperii, astfel te alegi cu "simtiri realiste". Sa fi mai atent cand ai vise de genul sa vezi ca se datoreaza lipsei de somn amestecat cu efort din tipul zile.Sau chiar mai frumos si extraordinar de placut, din cauza oboselii cronice ca in cazul meu.Si vai se saritri frumoase mai practic din pat dupa un vis ca asta...sad

| Ameriknu a răspuns:

Si mie mi se intampla uneori inca mai dau din picioare si cand ma trezesc