| Ellusionist a întrebat:

Hmm.cine credeti ca este Dumnezeu? sau ce inseamna Dumnezeuhappy

14 răspunsuri:
| anyska a răspuns:

Dumnezeu inseamna totul. El este cel ce te-a creeat pe tine. El iti poate fi frate, sora, prieten, Tata! El este motivul pentru care ar trebui sa traiesti. El este singurul, unicul si cel mai mare Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| FreakyFred a răspuns:

Pai nu e si nu inseamna cam nimic (parerea mea!)

| Andre13 a răspuns:

Iata o intrebare buna...happy
Dumnezeu prin definitie este o divinitate cereasca despre care se spune ca a creat lumea happy. in alt mod Dumnezeu este un om. straight face funda te rogbatting eyelashes

| Robert93_7960 a răspuns:

Esti crestin? deoarece pentru crestini si (eu sunt crestin)dumnezeu inseamna totul. Cica...

| alina_3857 a răspuns:

Hmm, e o intrebare destul de complexa si complicata, dar, dupa parerea mea, dumnezeu poate fi orice iti doresti tu... ceva in ce sa crezi. Eu as tinde sa cred in natura, si nu in banalul batran cu barba care dirijeaza din cer intreaga omenire. Dumnezeu este "CEVA", care pentru fiecare in parte poate insemna ceva diferit.

| sabinutza_9332 a răspuns:

Pai pentru mine inseamna pur si simplu un mit... o fiinta in care credem ca sa nu ne credem singuri pe lime...pentru mine Dumnezeu este puterea de a continua!

| ahilles a răspuns:

Dumnezeu nu este o persoana
noi ne rugam la Dumnezeu cum unii :asiatici la Budha s-au islamici la Alah

| GyeBaek a răspuns:

Dumnezeu este o finta divina. EL este creatorul, prietenul, stapanul si judecatorul nostru.

| deutza a răspuns:

Ellusionist Dumnezeu nu se poate defini pentru ca este totul.Adica nu poti zice ca e un om, un animal sau chestii de astea. Dumnezeu este a tot stiutor, iar cei care vor sa stie cum e el si puterile lui, care cauta "lumina" sunt pedepsiti, cum au fost pedepsiti si Adam si Eva. Dumnezeu e ceva ce nu putem dovedi, ci numai sa credem in El.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In concept religios, Dumnezeu este creatorul tuturor vazutelor si nevazutelor. Avesta este unul ca fiinta dar intruchipat in trei persoane: Tatal, Fiul si Sfantul Duh, care sunt egale.
Eu cred in Dumnezeu dar am dubii in ceea ce priveste religia. Biblia o privesc ca un basm si nu stiu cat la suta este adevarat. Sunt nelamurita in privinta Sfintilor: Noi ne inchinam unor oameni care s-au jertifit si au crezut in Dumnezeu? Daca moare un preot, trebuie sa-l consideram Sfant? De ce nu mai exista Sfinti si in zilele noastre? Multe intrebari aiuritice care asteapta raspunsuri si mai aiuritice.

| Miauti a răspuns:

Creatorul Universului.

Pai in primul rand nimeni nu stie cum il cheama pe Dumnezeu. Everi ia pus numele YHV, mulsumani - Alah, englezi - God, indieni din america Marele Spirit...
Dumnezeu inseamna la fel cum ii spui lu basescu - dl Presedinte.

Deci e un fel de respect.

April
| April a răspuns:

Dumnezeu este IUBIRE.Tot ceea ce tine la un loc elementele, fie protonii ce nu se desprind prin voia lor de pe vesnica-le orbita, fie planetele si sori ce stau in acelasi sistem atragandu-se reciproc, in numele iubirii se face. Iar aceasta vesnica lege a unitatii universale din care si omul face parte infima, aceasta desavarsita ordine, din iubire isi trage esenta iar numele ei Dumnezeu este.Si,chiar daca nu crezi, el e in intimitatea fiintei fiecaruia dintre noi.Cand frumusetea lumii, prin oricare dintre elementele sale, sau printr- un alt semen al nostru ne farmeca sufletul, Dumnezeu insusi isi face simtita prezenta.

| profudereligie a răspuns:

Dumnezeu este unul din numele pe care oamenii l-au dat ideii de divinitate. Divinitatea este o creaţie umană. Din nevoia de a cunoaşte, cuprinde şi îmbuna natura, omul, în evoluţia sa, a conceptualizat această idee a unei fiinţe atotputernice. În timp această idee s-a rafinat ajungând să definească ceea ce religiile avramice (iudaismul, creştinismul, islamismul) numesc generic Dumnezeu. În esenţă Dumnezeu a fost creat de oameni pentru a suplini informaţional o lipsă a acestora de cunoştinţe.

Întrebări similare