E bun tratamentul homeopat, eu am pb cu respirația de mica, când am început să iau tratament homeopat mi s-a ameliorat in doua săptămâni mai bine decât mi s-a ameliorat in ani și ani de zile cu ce mi-au dat de la ORL. Merita sa încerci. E tratament personalizat, întâi ai o discuția cu doctorul, răspunzi la mai multe întrebări ca sa te cunoască și isi dea seama mai bine ce pb ai și ce tratament sa îți dea.
Homeopatia se bazeaza pe modalitati de tratamente traditionale, folosite dupa experienta traditionala al Omenirii.
Medicamentele de ziua de azi sunt bazate majoritar pe unele substante extrase din plantele (medicale) folosite timp de secole si milenii, dar deseori reactiile adverse apar din cauza substantelor complementare (de exemplu, vitaminele se gasesc in anumite plante, dar in care sunt mai multe combinate).
"homeopatie... eu cu problema mea pentru Bulimie...Voi ce credeți"
pentru așa ceva, poți incerca. Nu ai ce pierde și in plus, poate și reușești
Tu sigur ești Sierra?! )
E vreo problemă?
Iar alea cu cafea, ciocolata, condimente, etc. sunt scuze mizerabile pentru de ce nu functioneaza.
Dap, deoarece exista somnifere homeopate cu cafeina.
Cand auzisem eu faza asta acum 30 ani, erau incriminate bomboanele mentolate si... otetul. Dupa cate vad exista si pasta de dinti facuta special pe aceasta superstitie: https://comenzi.farmaciatei.ro/......ec-p308347
Mituri inventate de medici nebuni pentru a da vina pe pacienti de ce nu se vindeca luand leacurile lor minune. De ce nu s-a vindecat Cutarica? Pentru ca a mancat placinta de mere cu scortisoara, sau crenvursti cu mustar, sau sarmale cu piper, sau ceapa, sau usturoi, sau mancare de praz, sau a baut ceai de menta, etc.
Stii? Medicul homeopat nu te poate ajuta pentru ca nu tii dieta paranoica pe care o recomanda el.
Fundatia Randi (JREF) a oferit un milion de dolari cui demonstreaza ca homeopatia de inalte dilutii functioneaza in mod real. Milionul nu l-a luat nimeni.
Și de unde știți?! Am citit și spunea pe net că metoda e destul de veche totuși.
Poate totuși e bună de ceva.
Și până la urmă, pseudoștiința, e tot știință. Dacă e să privim lucrurile mai atent, adevărul e că și unele lucruri în trecut păreau pseudoștiință și totuși astăzi le-am obținut. Și au ajuns la rang de știință. Nu cred că de fapt le știm pe toate, deci eu cred că pseudoștiința e doar ceva ce ÎNCĂ nu poate explica concret știința, dar o va face cândva. Oricum, acum și dacă e să nu cred, nu am încotro, tot trebuie să cred că nu prea mai știu ce să mai fac pentru bulimia mea. Ar fi unica soluție, deși deocamdată îmi pune bazele în hipnoză, începând o terapie pe bază de hipnoză.
De ce ai vrea sa fii hipnotizat? In psihiatrie hipnoza e tehnica unora cu statut de paria. Asta e hipnoza in stiintele medicale: tehnica unor paria. Hipnoza se practica mai degraba la circ decat la spital. Singurul efect terapeutic al hipnozei este ca devii mai usor la portofel.
Psihiatrii si psihologii pot invata hipnoza intr-un curs optional, dar marea lor majoritate nu o practica, deoarece nu are efect terapeutic. Bine, exista si psihiatri si psihologi sectanti sau cu idei deviante, aia, da, practica hipnoza. Dar fara a avea baza stiintifica.
Ok, deci îmi spuneți că nu mă pot vindeca?!
Sper că nu aduceți argumentul pur științific și anume medicamentul psihiatric. Marea invenție a lumii.
Ce să vedeți?! Iau tratament de un an și ce să vedeți (?!) NIMIC. Ba tot mai bulimică devin de la zi la zi și parcă și mai mult și mai mult tot aș mânca.
Nu stiu cum sa te vindeci. Dar stiu ca anumite "terapii" sunt escrocherii medicale.
In general, cand lumea iti spune pe internet ca stie solutia pentru boala ta, taman pe aia trebuie sa-i privesti cu maxim scepticism. Pentru ca multi abereaza sau se lasa prostiti de escroci medicali. Ei poate iti vor binele, dar sunt prea prosti ca sa stie ce e bine pentru tine.
In Homeopatie se transmite doar informatia,din punct de vedere chimic concentratia este infima incat nu are niciun efect,chiar otrava sa fie.
Nu trebuie sa consumi cafea, ciocolata, condimente, alcool, tigari etc deoarece nu functioneaza.
AvalohAlyn întreabă: