Horoscopul e pentru proaste, nici barbatii nu cred in asa ceva - tot ce intampini in viata se datoreaza mentalitatii ce gandesti atragi si se intampla in realitate
De unde stii ca horoscopul era adevarat cu ani in urma?
Ca popoarele antice stiau sa citeasca in stele da era corect, as citeau trecerea zilelor, anilor dar nu cred ca prin citirea in stele se putea prezice cu adevarat ceva...dar ai dreptatea ta
Pe de alta parte actual numai este corect ceea ce zic pentru ca exista multi sarlatani, sarlatani cu diploma si scoala cum sunt mosii aia doi un el si o ea care-s numerologi, aia de tot apar pe la tv...
Tocmai fiindca nu stim mare lucru despre ce se intampla acum cateva mii de ani, lol.
Https://www.tpu.ro/......30-de-ani/
Acum are sens :)))
Ar trebui aplicata legea cu forta, eu as da mana libera jandarmeriei si politiei sa amendeze si sa brutalizeze fizic oamenii. Oamenii fara masca ar trebui pur si simplu calcati in picioare de politie/jandarmi pana le sare sangele pe gura.
Vorbesti ca un taranoi, de-ala care toata ziua da cu sapa si seara se duce la carciuma. Invata sa te exprimi!
Si ca tot intrebai, imi plac foarte mult cartile despre razboi si istorie, gen seria Sven Hassel, Nimic nou pe frontul de vest (e o carte mica, o citesti intr-o zi), Procesul de la Nurnberg, Reteaua mortii - sistemul lagarelor de concentrare, Stalin - la curtea tarului rosu (stiai ca Stalin si-a omorat aproape toti prietenii si o parte din rude?) si tot asa.
Alta carte foarte buna, pe care am citit-o de mai multe ori: Shogun.
Daca nu esti pasionat de razboi, cauta recomandari pe net.
Nu mai sunt astrologi adevarati, au fost arsi in foc si s-a pierdut stiinta asta sau magie ce o fi.
S-au stricat astrele. Au adus unele din China, dar astea-s defecte din fabrica.
Daca e sa citim tot din biblie, si sa fim cum vrea creatoru tau sa fim.
Pacat e si cand pacatuiesti cu gandu, fapta, sau orice alta actiune, ori intentie.Deci unde ajungem?