| Mariela_1621 a întrebat:

Hristos a inviat happy
Ati fost la Inviere? cum a fost? big grin
As vrea sa pun o intrebare pentru prietenii nostri ateii :
Voi daca nu credeti in dumnezeu cum va mantuiti? sau cum ajungeti sa va simtiti impliniti spiritual?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Adevărat a înviat!
Da am fost la înviere, am luat lumină pe care am dus-o mamei mele la mormânt să-i dau de veste că a venit Paștele și nu mai este lângă mine. Îmi este atât de dor de ea.
Pa, pa.

20 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Blairwitch2010,

Adevărat a Înviat!happy
Am fost la Sf. Înviere, şi a fost frumos,... de astfel puţini oameni şi linişte în jur.

| Hombre a răspuns:

Esti sigur ca te-ai mantuit?

| AvalohAlyn a răspuns:

Am fost la Inviere.Sunt crestin.Sa te lamuresc putin, ateii nu cred in Dumnezeu deci evident nu cred nici in mantuire nici in Sfinti nici in minuni. Ei se implinesc spiritual cu alte lucruri pe care noi crestinii le consideram mai,, lumesti''.

| Alphawolf a răspuns:

Tu continua sa te mantuiesti, eu continui sa fiu realist.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De ce sa ma mantuiesc?
Nu. N-am fost la Inviere, pentru ca, atee fiind, consider ca nu are sens sa fac un lucru in care nu cred.
Implinire spirituala? O simt cand ascult muzica buna, cand vad o opera de arta care imi bucura ochiul si sufletul, cand citesc o carte, cand ma plimb vara, pe malul Dunarii si imi umplu narile cu mirosul de balta.
Chiar crezi ca oamenii au musai nevoie sa le spuna "divinitatea" ce-i bine si ce nu?
P. S. Daca intrebarea e adresata ateilor, ma intreb cum naiba de tocmai raspunsurile acestora sunt cotate cu "stupid".

| Parintele a răspuns:

Lol. Pai noua ca atei nu cred ca ne trebuie vreun pic de mantuire. Mantuirea este una din multele gogosi umplute cu nesimtire de catre preoti.

| Parintele a răspuns:

Blairwitch2010, nu eu trebuie sa-ti dovedesc ca un lucru cum este mantuirea nu exista, ci tu trebuie sa dovedesti asta pentru ca tu crezi in asemenea bazaconii. Daca ai vazut vreun om mantuit sa mi-l arati si mie.

| Duhovnicul a răspuns:

Buna si tie
nu am fost la inviere si ateii se descurca excelent si fara dumnezeu ca sa iti raspund la intrebare, pentru ca ei se simt deja "binecuvantati" de la natura
stii cum spun ateii?
Hristos s-a inventat
adevarat s-a inventat

lolita
| lolita a răspuns:

Cine a inviat? eu ma simt implinita cand ajut pe cineva nu cand ma inchin la un chip necunoscut.

Abh
| Abh a răspuns:

Spiritualitatea nu e marca inregistrata Dumnezeu. Crezi ca aia din Africa care inca se mai inchina la soare nu se simt impliniti spiritual? Daca imi explici asta, iti explic si eu cum ma pot simti implinit spiritual.
Adevarul e ca nu ai pus intrebarea decat dintr-un sentiment de superioritate, nici macar nu te intereseza raspunsul.

Abh
| Abh a răspuns:

Man, mai putin timp cu nasu-n ciorba altuia si mai mult timp pentru mantuirea aia de care vorbesti. Daca crezi atat de mult in ea, de ce te intereseaza lucrurile care ne fac pe noi fericiti? Te indoiesti cumva de credinta ta si ai nevoie de garantii?

| AndutzaAndu a răspuns:

Am fost la Inviere si eu si a fost frumos, in afara de faptul ca nu prea s-a auzit ce a spus preotul, cred ca au avut acolo vreo 2 difuzoare, dar mai mici si numai daca era liniste se auzea ceva.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dyddyyyx18 a răspuns:

Adevarat a inviat. Da, am fost la inviere; cum sa fie, ca in anii precedenti. Tu ai fost?

| cby a răspuns:

Hai ca ai dat cu batul in balta. Da sunt ateu sau cel putin cred ca sunt si am fost la Inviere. Si? Ce ai vrut sa spui cu asta? Mintuirea si-o gaseste fiecare asa cum isi asterne viata. Faptele tale conteaza in cele din urma si lae crestini, nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost, a fost excelent, am lasat numai Harcioaga sa se bucure de lumina materiala a luminarii. M-am bucurat enorm odata cu multimea de lumina cealalta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am fost...am stat la toata slujba, a fost prima oara cand am stat la toata slujba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A se lua in considerare ca mintuirea inseamna macar o secunda din a face parte din tot si totul sa faca parte din tine.Adeca sa fii una cu omenirea fara nici o logica pentru ca atita timp cit cautam logica nu facem decit sa cautam sugestii pentru a"ne scoate".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat a inviat!~
Am fost la inviere. Putin dezamagita...Nu a fost lume ca-n ceilalti ani. Au fost aceleasi femei in varsta care n-aveau alta treaba decat sa barfeasca, fete care venisera sa faca parada modei, baietii stateau afara, fumand...pana si oamenii de varsta mijlocie isi gasisera alta preocupare. A fost o zarva totala(in spate, unde-am stat eu; dar si mai in fata). Preotul a fost unul mai tanar, care era pentru a 2-a oara la Biserica aceea. Poate s-ar fi numarat pe degete persoanele care au venit sa asculte slujba.