Bolnavul acela ar trebui sa il f**a pe popa-n cur si sa intrebe dupa aia de tratement.
Ei iau stirile de pe alte site-uri, mai ales stirile internationale, pentru care si platesc.
Clar, ca nu, dar mai ingrijorator e ca incurajeaza o gandire asemanatoare cu a lui nenea babau
Atunci ar trebui sa dispara, sa se pastreze Antena 3 care e putin mai serios si sa bage BBC Romania.
Antena 3... serios?
http://i29.photobucket.com/......ns-out.gif
E mai serioasa decat Pro Tv macar...
Pana si otv-ul e mai serios ca pro tv...
Raman la site-urile de stiri straine. Macar acelea par mai serioase si mai interesante.
La noi gasim in general "stiri cu toporul in cap", stiri "paranormale" sau care prezinta nu stiu ce accident/boala. Give me a break!
Daca am ajus sa vad la stiri clipuri cu fail de pe youtube si nu de alea recente
Media de cele mai multe ori prezinta realitatea intr-un mod exagerat, gresit, partinitor, si de cele mai multe ori selectiv.
Nu zic de media, ci zic de mine, insumi, adica, nu sunt in stare sa lupt deoarece fizic sunt destul de slab, dar sa trag un glont usor. Oricum imi dai si mie acel jurnal care l-ai citit. Adica carte daca e?
Scuze credeam ca ai comentat la intrebarea lui Mada, nu m-am uitat la intrebare
EllaBlackEyes întreabă: