| Antipaticu a întrebat:

Http://www.220.ro/......2vY1Cci4P/
Mai intai francezii, acum italienii!
Of!
Voi ce ziceti?

19 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ce nu fac prezentatorii pentru a face rating? Ce nu spune omul pentru a ascunde musca de pe caciula sa si a o scoate la lumina pe cea de pe caciula altuia? Valabil pentru orice om, indiferent ca-i roman, francez sau italian. Pana una alta, ei vorbesc din cizma...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bine, italienii si francezii sunt xenofobi prin definitie. Problema e ca, din cauza unei singure categorii, suntem catalogati cu totii, ca natie, drept hoti, proxeneti sau mai stiu eu ce le-o mai da prin cap.
Si, ceea ce mi se pare cel putin hilar, este faptul ca, daca iti amintesti, prin anii '90, baroneasa Emma Nicholson si inca vreo cativa urlau din rasputeri ca biata "categorie" e discriminata in Romania, ca nu are drepturi, ca este tinuta in saracie si analfabetism.
Si stau si ma intreb si eu, ca omul: unde e acum baroneasa? Ii conduce la aeroport pe cei expulzati de francezi?
Toata Europa se dadea atunci de ceasul' mortii de mila lor. Eh, acum vede si Europa de ce erau asa de "discriminati".

| petruclaudiu78 a răspuns:

Am tot vazut astfel de intrebari si raspunsuri pe TPU.
Voi nici macar nu va dati seama ca faceti acelasi lucru pe care il reprosati altora.
Nu vi se pare normal ca unii sa spuna ca toti romanii sunt tigani, dar nu aveti nicio problema cand vine vorba de a baga toti tiganii intr-o singura oala.
Inainte de a avea pretentii de la altii, nu ar fi rau sa va uitati putin prin curtea voastra.

| Romanian a răspuns:

Si asta din cauza a ce? Din cauza unor creaturi mizerabile precum tiganii,care nu numai ca nu au ce cauta pe pamanturile pentru care au murit stramosii nostri(si nu ai lor),dar nici macar nu sunt europeni.
Vor inceta europeni atunci cand vom incepe noi romanii sa-i calcam in picioare,sa le ucidem toti traficantii de organe si carne vie,sa le dam foc la palate(care oricum nu exista in registre)si sa-i fugarim peste granita unde sa-i impuste granicerii.
Nu vedeti,oameni buni, ca neamul acesta blestemat nu ne-a facut absolut nimic bun, decat daune.Cati copii rapiti,pentru cersit ori organe, cate fete incarcerate de catre ei in strainatate pentru prostitutie, cate vieti nenorocite de catre ei pentru ca "isi permit" sa vina cu 50 de purandei cand ii superi.Ei nu respecta legea pe nici un plan, atunci noi de ce sa o respectam pentru ei?
Chiar atat de blegi sa fim, ca nici macar sa facem ceea ce ne fac ei noua nu putem? Chiar trebuie sa intoarcem obrazul de cand a murit Ceausescu? Stiti foarte bine ca pana in 2050 ei vor fi majoritari in Romania si Bulgaria.Printre ei sa ne creasca copii? Bineinteles daca mai apuca aceasta varsta,si nu sunt calcati cu Mertanu' ca sunt copii de romani.
Intr-adevar, recunosc ca exista si tigani cinstit, arpoximativ 1% din tiganii platitori de taxe.Dar precum ei nu fac diferenta cand ne rapesc copii,ne fura sau ne ataca cu sabia,nici noi sa nu facem,sa-i calcam cu tractorul,daca ei vin cu mertanu' si bamweul,sa le dam cu toporul in cap daca ei scot sabia,pentru fiecare copil rapit de ei, noi sa le ucidem 10, daca ei scot pistolul(cum fac prin Craiova),noi sa scoatem Kalasnicovul. Poate numai cand vom face acesta,vom incepe sa ne restabilim numele de popor originar al Europei, camin ale unor dintre cele mai mari inventii, luptatori de peste 2000 de ani cu insasi soarta.La lupta fratilor, ori stati sa pieriti precum cainii batuti in lanturi, si scuipati de catre toti.

Răspuns utilizator avertizat
| Romanian a răspuns (pentru Antipaticu):

Aici ai dreptate.Pacat ca nu a trecut proiectul cu eutanasia in parlament, ca ma angajam la adaposturi pe post de injectie-man.

| Rapplex a răspuns:

Eu nu zic nimic ca dupa aia iar primesc injurii gen:"Rasistule, ce ai cu tiganii!?"straight face

| Rapplex a răspuns (pentru Antipaticu):

Pacat ca singurul om care a constientizat asta a fost Hitler, foarte pacat.

Ironia e ca francezii si englezii luptau pentru tigani, iar azi ar vrea sa-i omoare chiar ei pentru ca le-au impanzit strazile.Macar sa fi ramas etichetati cum a spus Hitler, animale fara drept de inmultire.

Adevaratlaughing)

| DBlack a răspuns:

O sa ajungem sa nu ne mai suporte nimeni... din cauza cui? din cauza noastra? nu, din cauza oamenilor prosti de sus care i-au lasat pe tigani spoitori si (o scurta pauza de calmare)... ciori spurcate, sa se numeasca romani. trebuiau sa le faca buletine sa scrie pe ele : ROMAN si TIGAN. sa nu-i mai bage pe magraunii aia in oala noastra sa-i duca inapoi in india de unde dracu au venit ANTONESCULE UNDE ESTI! crying.

| adisuper a răspuns:

Pai,ma gandesc ca am avea nevoie acum de Hitler.

| DariQUE a răspuns:

Ce sa spun. bine ca sunt ei mai destepti! ca din uni tara noastra este considerata ca suntem HOTI, CRIMINALI, si mai stiu eu ce