De ce Haiti si nu Cuba,"dusmanul "din coasta americanilor de mult timp? Nu cred chiar in toti nebunii(Hugo chavez).
DA si asa si este, Asasini Economici, asta este modul lor de operare, doar ca acum s-au smecherit putin, nu mai creaza razboaie ci "hazard natural"
Orice e posibil.
Si tsunami-ul din ziua de Craciun a anului 2006(daca imi aduc bine aminte), acela de a "lovit" Indonezia(printre altele), e foarte posibil ca sa fi fost provocat "artificial"
Mayasul le zice bine.Asa e omule! El stie adevarul!
Eu cred ca extraterestrii sunt de vina pentru cutremul ala si au ales Haiti pentru ca le-a placut forma tarii. Fac experimente umane. Fugiti ca nu e de gluma!
Offtopic: puteam sa pun jos casa si masina, eram sigura ca mayasul va zice ceva despre francmasoni.
Nu, nu cred.
Cea mai mare stupizenie.Mereu la fiecare eveniment, dezastru natural etc. se aude cate o teorie din aceasta a conspiratiei inventate de oameni dornici de conflicte internationale.
In ziua de azi nu te mai mira nimic, ajungi sa crezi ca totul e posibil.
Pai ne intereseaza ce face America, daca ea cade, urmeaza si restul lumii. Este centrul economic al planetei, prima putere in lume.
Am citit si pe la americani, insa nu cred in asa ceva. Daca cineva a facut asta, nu se numeste tehnologie sau stiinta ci terorism. Dar intr-o zona precum Haiti, un astfel de cutremur nu trebuie sa ne mire, suntem oameni maturi si stim prea bine ca nu putem influenta scoarta terestra, oricat am incerca. Iar in Haiti se simteau atatea cutremure, si normal ca la o perioada de ani, un dezastru precum acesta e inevitabil.
@foo21okur -Se numeste hazard antropic, atat timp cat e provocat de om.
@mayasul -acei francmasoni in care tu crezi, sunt si ei oameni, nu sunt roboti, extraterestrii Nu au de ce sa provoace asemenea dezastre. Iar apoi am incredere in presedintele Obama, am fost alaturi in campania electorala, si l-am ascultat mereu, la fiecare discurs, conversatie.
Americanii nu testeaza tehnologia in zonele populate, sunt atatea deserturi in care isi pun in evidenta armele. Si, ideea lor nu este sa distruga lumea, ci sa profite cat mai mult. Atat timp cat o distrugi, ce mai controlezi?
Francmasonii sunt niste personaje cu multa imaginatie si vise mari, insa lumea nu se invarte in jurul lor, ci sunt doar naivi care se tem de ei, iar cu asta, francmasonii ii controleaza
Mayasul lasa-te de sportul asta, daca il intreb pe bunicu, profesor universitar stiinte politice, de francmasoni, ori ma bate ori rade de mine pana moare Pai inseamna ca si preotii sunt francmasoni? ca si ei controleaza lumea.
Hai sa fim seriosi:-s Ce masinarie sau ceva de genul asta trebuia americanii sa foloseasca pentru a produce un asemenea cutrmur.
Si daca aveau un asemenea creier care intr-adevar sa inventeze asa ceva s-ar fi gandit sa experimenteze undeva mult mai departe de civilizatie."Parerea mea"
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: