| Shukacu a întrebat:

Http://www.kanald.ro/......DEO/14962/
Uitati-va pe site asta si ziceti-mi daca e adevarat credeti?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Wow, imagini care au pus pe gânduri milioane de oameni, dar nimănui nu i-a trcut prin cap să-l întrebe pe biciclist exact ce s-a întâmplat. Are şi logică.
Într-o lume în care alte sute de milioane de oameni se uită la "gangnam style" mi se pare şi firesc ca alte milioane, sau aceleaşi sute de milioane de oameni să se întrebe dacă există sau nu îngeri.
Eu mă întreb altceva. Dacă chiar super-mutantul ăla este înger, ce l-ar determina să-l salveze pe un chinez random care intră cu bicicleta într-o intersexţie fără să se asigure? Adică, din câţi chinezi care au murit în secundele ălea sunt, el l-a ales tocmai pe ăsta, când ar fi putut salva pe oricine altcineva, sau să facă orice altă cheste prin care să ajute mai multi oameni.
Nu-mi pasă dacă există sau nu îngeri, eu cred că nu există, dar dacă am presupune prin absurd existenţa acestora...ei bine, pentru mine orice înger ar fi puţin cam retard, mai ales ăştia care salvează un chinez random care nici nu se oboseşte să se asigure. Ăla merita să ajungă căptuşeală pentru roţile de camion.

| Shukacu explică (pentru Woodenpints91):

Adevarat acum chiar are sens ce ai zislaughing...un interviu ceva n-ar strica sa-i intrebe pe aia care era sa faca accidentu.

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Exista Dumnezeu exista si ingeri! happy
De aceea trebuie sa ne rugam la plecare si la venire ca sa avem protectia lui Dumnezeu!

| Thunderstruck a răspuns (pentru EmaS):

Deci tu chiar crezi ca videoul e adevarat?

| vali1985 a răspuns:

Kanal D da numai miciuni.
Nu este adevarat.

| ionutzul31 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.Se spune ca orice legenda are un sambure de adevar

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Probabil ca da. Adica, asa se si spune. Exista si printre noi, dar nu ii cunoastem.

| Cristiyang a răspuns:

Mai,in CHINA sunt multe religii foarte multe religii deci existahappyAcolo multi oameni si eu credhappy