| CryChristiAN a întrebat:

Http://www.scientia.ro/......errei.html

Ce parere aveti? oare pana la urma, omul isi va extinde colonia pe una din miliardele de planete descoperite in Galxia noastra, Calea Lactee?

13 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Suntem departe cu tehnologia sa visam la asa ceva, poate peste o mie de ani.

| shadovv a răspuns:

Acele miliarde de planete e o generalizare... nu putem sti sigur. Ca vom ajunge pe alte planete asta e sigur (in functie de timp si prostie).

| CryChristiAN explică (pentru shadovv):

Dar, aici vad 2 lucruri clare: 1. partea teoretica( a ideologiilor, ipotezelor, premiselor concluziile si rationamentelor precise) unde vad ca este chiar in progres, si partea practica (,) care se afla intr-un procentaj cu totul scazut. Adica serios, stiind partea teoretica, ce ne retine in a cunoaste si-tr-un mod practic?

| Shammal a răspuns:

Sincer eu nu m-as stabili permanent pe o alta planeta din galaxie, poate o sa avem amplasamente stiintifice pe alte planete sau sa vizitam cu diferite scopuri (stiintific, recreere) da sa ne mutam toti de aici pe alta planeta ori sa colonizam alta planeta permanent nu cred

| RAY a răspuns:

Eu de unde sa stiu unde vor ajunge oamenii, nu stiu

| Mădă0611 a răspuns:

Daca sunt locuite, cum ramane cu "vrem sa fim friendşi"? Si e greu de crezut, e vorba de distante mari, desi cel mai apropiat sistem stelar (nu solar) e la 10 ani lumina, parca (faci 10 ani pana acolo daca mergi cu viteza luminii). N-am mers nici pe Marte, unde altundeva sa mergem?

| M25M a răspuns:

Stirea nu ma surprinde, in ditamai universul era cam imposibil ca aceasta planeta sa fie miezul din fanta.

Referitor la intrebare nu stiu ce sa zic, este posibila o populare a unei alte planete daca omenirea nu va disparea pana atunci.

| WhatheWow a răspuns:

Dacă ținem cont de avansul tehnologic din ultima sută de ani, nu cred ca va mai trece mult până să ajungem să colonizăm alte planete. E doar chestiune de timp căci avem dorința și nu suntem privați nici de necesitate.

| dragos9234 a răspuns:

Nu cred.

| CryChristiAN explică (pentru dragos9234):

Deci, aici poate interveni si vointa omului? Adica, s-au facut cercetari si s-a descoperit ca peste 10 miliarde prezinta aproximativ aceleasi proprietai ca ale acestei planete, Terra.

| dragos9234 a răspuns (pentru CryChristiAN):

Distanta este prea mare, insa nu asta este problema(stiinta va rezolva partea cu distanta), problema este ca va fi nevoie de mult timp pana problema va fi rezolvata si, cred eu, ca omenirea nu va mai exista pana atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice e posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un lucru stiu sigur:nu suntem singuri.Iar omul,nu va putea locui pe alte planete,dar va putea comunica, schimba informatii, calatori, etc, cu si pe alte planete.Vor trebui sa treaca multi ani pana atunci.Numai bine.