Asta imi aminteste de un studiu comparativ intre studentii unei mari facultati americane, parca-si civilizatii mai apropiate de natura.Reiesea ca studentii aveau cam aceeasi capacitate auditiva ca un aborigen de 80 de ani!
Noi am ajuns pe luna iar robotii nostri au parasit sistemul solar... cred ca pot iesii din oars si parcurge 3000 km.
Un om nu are instinctele aşa dezvoltate ca ale unui fluture.Noi nu suntem făcuţi să migrăm în felul ăsta.
Noi suntem făcuţi să ne punem curul în maşini şi să ne ducă ele unde avem nevoie.
Cam atât poate face omul modern când vine vorba de deplasare. Toţi evită mersul pe jos, apoi se plâng de grăsime.
Când îmi va mai spune cineva că am instincte animalice, o voi lua ca pe un compliment.
Păi nu este adevărat(că ai instincte animalice)? pană la urmă omul este un animal între animale, cateodată mai bun, cateodată nu.
Chiar aş fi vrut să-mi păstrez instinctele animalice. Însă societatea tot inventează chestii care să facă treaba în locul nostru, şi să dilueze aceste instincte.
Dar,în natura noastră tot animale suntem, că ni le suprimăm este altă mancare de peşte.
p.s. http://www.youtube.com/watch?v=ekvGtWOPCUk&feature=related
Mno...nu ascult alternosfera. Nu suport genul ăla de rock.