| SaveTheNature a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=e7ZQMn9wnWc

Ce parere aveti despre acest video (probabil multi dintre voi il stiti deja). Insa imi place atat de mult incat, nu pot decat sa-i dau 100 % dreptate.
Voi ce p[arere aveti?

Răspuns Câştigător
| WhatheWow a răspuns:

Da, într-adevăr impresionat și mișcător... însă din păcate doar pentru cei care nu și-au pierdut compasiunea și înțeleg că fericirea noastră depinde de fericirea celor din jur.

8 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Se stie ca Chaplin avea orientari comuniste si tocmai de aceea a fost expulzat din SUA. Discursul este plin de inflacarare si un fel de "Proletari din toate tarile uniti-va" dar cand vrem sa-l asociem cu realitatea este ceea ce in politica se numeste "limbaj de lemn". Niciodata ideile din discurs nu vor fi pragmatice in evolutia noastra pentru ca insa-si natura nu ne-a creat pentru a convietui cu astfel de etaloane.

| sabin89 a răspuns:

Teoria ca teoria... Discursul este frumos, dar, vezi tu, discursurile nu tin de foame. Si, dupa cum demonstreaza istoria, nici nu rezolva probleme. Poate ca altceva este necesar.

| Terente20 a răspuns (pentru sabin89):

Si ce ar putea face un singur om, in afara de a educa oameni spre mai bine?

| king4aday a răspuns:

Mi-a adus aminte de melodia Imagine de la John Lennon.

Cu un singur lucru nu sunt de acord sau, n-am inteles eu bine.

Nu cred ca avansarea in tehnologie e ceva rau doar, trebuie sa invatam sa ne controlam si, sa ne folosim de descoperiri in folosul nostru, nu impotriva noastra.

| Terente20 a răspuns:

Destept chaplin asta, spunea acum 70 de ani niste lucruri ce de abia peste ani aveau sa ia amploare. lumea era mai indrazneata inainte, mai cu pofta de cunoastere...acum timpurile ne-au inchis in case, la calculatoar, certandu-ne mai mult intre noi si criticand oameni care probabil n-o sa-i vedem niciodata(fie vorba de cantareti, producatori sau simpli).

| SaveTheNature explică (pentru Terente20):

Am si eu o intrebare daca nu te superi. Cum de ai poza la avatar cu Nicusor de la Braila. Mai viziones filmulete amuzante pe you tube, si intamplator am dat peste el. Eram doar curios. Bineinteles daca vrei sa-mi spui.

| Terente20 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Imi place caracterul lui, dincolo de limbajul cel mai nenorocit din lume, el e un om bun.
legat de intrebarea principala, am multe de zis dar...ce rost are.

| SageKid a răspuns:

Superb