| iKronstadt a întrebat:

Http://www.zgubilitic.ro/cum-sa-ai-free-energy/ Adevărat sau fals? De ce?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi ati fost atenti la tonalitatea vocii, nu v-ati dat seama ca ala e Cristian Gog? mwaiiiii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, ideea este urmatoarea. Bagi stecherul de la prelungitor intr-o gaura din prelungitor. Asta presupune zgubiliticul, ca daca bagi corent in prelungitor, circula corentul intr-un circuit inchis la infinit, ala fiind prelungitorul smecher, care are rezistenta zero si nu-ti haleste niciun electron. Partea a doua este, sa bagi corentul ala minuscul din bateria brichetei, in impamintare si ca prin farmec, corentul din impaminatre sa zboare in ceilalti doi conductori care formeaza circuitul inchis. Booon, acum, daca bagi un bec si ce alti consumatori mai baga ala in celelate prize libere din prelungitor, corentul ala minuscul din bateria brichetei, iti alimenteaza toti consumatorii si nici nu se consuma, se regenereaza el cumva la infinit. Si asa ai obtinut energhie gratis laughing Traiasca zgubilitic.ro, ca e mai tare decit Clopotel.TPU rolling on the floor
P.S. Ala se crede amuzant si voia sa vada daca pune cineva botul. Ma intreb daca are voturi, sau comentarii de la zgubilitici uimiti laughing

| iKronstadt explică (pentru anonim_4396):

laughing N-are voturi. Dar, sigur are câteva sute de "prelungitoare minune" comandate pe net, de către fanii lui Dynamo, omu' cu trucaje laughing
P.P. Aștept un clip numit "Salariul care nu se poate cheltui, oricât ai cumpăra" big grin

| danimotenel a răspuns:

Megafals, chiar daca ar fi un circuit incis si il alimentezi cu eletricitate, energia ai se pierde si nu e voltaju atat de mare incat sa aprinda un bec de 40w, daca ar vi asa omu ala sar imbogati, chestia ai de la briceta produce doar o scanteie mica nu are cum sa aiba atata energi, oricum mai bine incerci sa vezi daca merge sau nu e sunt sceptic insa cine stie...

| iKronstadt explică (pentru danimotenel):

Eu sunt mai mult decât sceptic laughing Unde dracu' se înmagazinează tensiunea aia mare cu amperaj minuscul? În cablul ăla adunat în formă de "bobină"? laughing Cred că videoclipul este făcut pentru inculții ăia de americani, că ăia înghit tot, fără să rumege laughing

| Hombre a răspuns (pentru iKronstadt):

De ce nu faci ma experimentul si te lamuresti? Ce mi se pare ciudat e ca scanteia de la pila brichetei o descarca in conductorul de protectie(impamantare) care nu are legatura cu conductori + si -.

| iKronstadt explică (pentru Hombre):

:)) Băi Hombre, n-am ce să experimentez (mi-ar crăpa testerul în husă, de râs), este abureală pentru USA :)) Căutam și eu un "american" din România, care să-mi spună că este adevărat;)
P.P. Dacă l-aș crede pe păcăliciul ăla din videoclip, ar începe să cânte Nelu Ploieșteanu ceva de genul ăsta : http://www.youtube.com/watch?v=Q7PFYcPcCWY
P.P.P. Mă duc să mai scot o bere de la frigider;)

| aleph a răspuns:

Nu functioneaza pentru tipul de prelungitoare din Ro, e un prelungitor disponibil in alte regiuni. este un prelungitor cu inductie reciproca, fara protectie.

Întrebări similare