Distanta dintre stalpi e zero, (altfel e imposibil) si asta presupune ca acea raza de care ziceam sa fie tot zero.
M-ai dezamagit, printr-o minciuna care putea fi zisa in adevar. Nu poti primi privat asa ca las aici ce aveam de zis
Eu nu mint, este o neintelegere mai mult ca sigur. Scrie.mi aici sau in privat sa vad si eu de unde ai tras o asemenea concluzie.
O imposibilitate matematică. Un triunghi nu poate fi dreptunghic dacă ipotenuza e mai mică decât una din catete.
O imposibilitate pentru ca ai abordat'o gresit.
Vrea o rezolvare mult mai simpla.
Nu ai nevoie.
Imi cer scuze, primele doua raspunsuri m'au distrus. Le'as da fundita la amandoi, pentru cat am ras.
Numai eu nu inteleg ce-i acolo?
Un desen. Am muncit la el ca o nebuna, mai bine imi faceam curat in camera.
Vreau distanta dintre cei doi stalpi.
"Un desen. Am muncit la el ca o nebuna, mai bine imi faceam curat in camera."
Esti amuzanta.
As recunoaste oriunde nuanta aceea de bleu.
Desenul este preluat de pe un canal de Youtube (MindYourDecisions) al unui matematician si economis indian: Presh Talwalker:
https://www.youtube.com/watch?v=l_ffdarcJiQ
Si tu esti amuzant. Mie copierea desenului si gasirea unei modalitati ca sa scriu pe el mi-a luat timp, ca nu sunt inginer de instalatii ca tine, si nici nu stiu de ce ti'am acceptat cererea, ca ai si inceput! Poate ca sa te strang de gat cu 'Cablul' ala pe care te'ai prefacut ca nu il observi.
Nu exista solutie pentru datele date.
Cablul nu poate fi de doar 80m, trebuie sa fie putin mai lung.
Edit: intr-un tarziu, mi-am dat seama de solutie
Exista.
Am sa o mai las cateva ore pentru ca problema a fost vazuta de multe persoane, sigur vor mai incerca si altii.
Ti'ai dat intr'un devreme.
Va multumesc tuturor.
Distanta dintre stalpi e zero, (altfel e imposibil) si asta presupune ca acea raza de care ziceam sa fie tot zero.