Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Distanta dintre stalpi e zero, (altfel e imposibil) si asta presupune ca acea raza de care ziceam sa fie tot zero.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

M-ai dezamagit, printr-o minciuna care putea fi zisa in adevar. Nu poti primi privat asa ca las aici ce aveam de zis

| Dorotheea21 explică (pentru mgtow):

Eu nu mint, este o neintelegere mai mult ca sigur. Scrie.mi aici sau in privat sa vad si eu de unde ai tras o asemenea concluzie.

| sabin89 a răspuns:

O imposibilitate matematică. Un triunghi nu poate fi dreptunghic dacă ipotenuza e mai mică decât una din catete. happy

| Dorotheea21 explică (pentru sabin89):

O imposibilitate pentru ca ai abordat'o gresit.
Vrea o rezolvare mult mai simpla.

| NLS a răspuns:

Daca as sti si raza acelui arc din centru...

| Dorotheea21 explică (pentru NLS):

Nu ai nevoie. tongue
Imi cer scuze, rolling on the floor primele doua raspunsuri m'au distrus. Le'as da fundita la amandoi, pentru cat am ras. rolling on the floor

| Nemessys a răspuns (pentru Dorotheea21):

Numai eu nu inteleg ce-i acolo? rolling on the floor

| Dorotheea21 explică (pentru Nemessys):

Un desen. tongue Am muncit la el ca o nebuna, mai bine imi faceam curat in camera. laughing
Vreau distanta dintre cei doi stalpi. happy

| Inferno a răspuns (pentru Dorotheea21):

"Un desen. Am muncit la el ca o nebuna, mai bine imi faceam curat in camera."

Esti amuzanta.
As recunoaste oriunde nuanta aceea de bleu.
Desenul este preluat de pe un canal de Youtube (MindYourDecisions) al unui matematician si economis indian: Presh Talwalker:
https://www.youtube.com/watch?v=l_ffdarcJiQ

| Dorotheea21 explică (pentru Inferno):

Si tu esti amuzant. Mie copierea desenului si gasirea unei modalitati ca sa scriu pe el mi-a luat timp, ca nu sunt inginer de instalatii ca tine, si nici nu stiu de ce ti'am acceptat cererea, ca ai si inceput! Poate ca sa te strang de gat cu 'Cablul' ala pe care te'ai prefacut ca nu il observi.

| NLS a răspuns:

Nu exista solutie pentru datele date.
Cablul nu poate fi de doar 80m, trebuie sa fie putin mai lung.

Edit: intr-un tarziu, mi-am dat seama de solutie laughing

Exista. happy
Am sa o mai las cateva ore pentru ca problema a fost vazuta de multe persoane, sigur vor mai incerca si altii.

Ti'ai dat intr'un devreme. happy

Va multumesc tuturor.

| NLS a răspuns (pentru Dorotheea21):

Distanta dintre stalpi e zero, (altfel e imposibil) si asta presupune ca acea raza de care ziceam sa fie tot zero.

| aXy99 a răspuns:

Nu, mersi laughing

| aumih16 a răspuns:

Nu prea!

| viavo a răspuns:

Exista formula pe net

Întrebări similare