Este ciudat. Mă întrebam ce părere aveți.
La CERN se bate cap in cap materia in loc sa se faca ceva constructiv. Acolo se casapesc si se bat cap in cap protonii accelerati.
NU asa a aparut universul material si viata pe Pamant prin casapirea particulelor elementare precum protonii, etc.
Datele colectate la CERN, dupa casapirea ( ciocnirea ) protonilor sunt folosite pentru a descoperi noi particule existente si DOAR ATAT, nimic constructiv.
Toate aceste date sunt folosite apoi pentru a emite ipoteze de genul: "nu exista Dumnezeu, materia a aparut de la sine, etc". De fapt aceste studii duc in cele din urma la implinirea scopului lui Satan Diavolul adica pentru promovarea ateismului sau necredintei in adevaratul Dumnezeu, Iehova Dumnezeu.
Iehova Dumnezeu va reduce la nimic pe oamenii de stiinta care in cele din urma resping pe Iehova Dumnezeu si existenta lui Iehova Dumnezeu, creatorul cerului ( universului ) si al Pamantului.
1 Corinteni 1:19: "Căci este scris: „Voi face să dispară înțelepciunea înțelepților și voi înlătura inteligența învățaților".
Pentru mai multe informatii vizitati www.jw.org
Părerea că este o furtună într-un pahar cu apă. Un proiect de peste o jumate de miliard de $, nu e o glumă macabră. Am lucrat în cercetare și am cunoscut specia. Sunt și ei oameni. Cei din media se agață de orice miroase și pute. Dar un proiect de o asemenea anvergură chiar nu se implică în așa ceva. Altminteri, oricine poate să o ia razna, oriunde, oricând. Dar cum nu tot ce zboară se mănâncă, orice info șocantă este repede înghițită pe nemestecate de avizii de distracție ieftină. Problema e la ei.
Descoperirile mici pot aduce invenții mari, mijloace de propulsie mult mai puternice, de exemplu, a se vedea antimateria. Mă întreb dacă există vreun mod prin care s-ar putea infirma teoria creeării universului postulată de oamenii de știință.
Https://www.theguardian.com/......-suspected
Scrie mare acolo: Fake. :)
O gluma proasta.
AvalohAlyn întreabă: