Am vazut si eu sosiri 2012 40 de episoade si ai dreptate trebuie sa ne trezim.
Din "intrebarea" ta, inteleg ca tu sti adevarul si ne pui pe noi la incercare... Te rog dezvaluine si noua adevarul!
Da d2ny, chiar speram sa ma intrebe cineva. Va sfatuiesc pe toti sa va documentati cat mai mult, cititi si biblia si veti sti adevarul. Nu ascultati ce va spune cutiuta aia mica din camera voastra (TV-ul) si informati-va!
Extraterestrii sunt niste fiinte extradimensionale ( pe scurt - sunt demoni ). Populatia a fost indoctrinata sa creada ca din tot universul de mare nu e posibil sa nu existe si alte specii. Voi, oameni buni, TREZITI-VA! voi sunteti informati gresit (acu daca va spun eu asta, sigur nu o sa credeti caci e mai usor sa ramaneti pe varianta voastra si nu pe a mea, asa sunt oamenii in general). Daca intr-adevar credeti si in Dumnezeu si cititi Biblia veti sti ca noi oamenii, animalele, plantele s.a. suntem sigurele vietuitoare din tot universul. Tot ce e pe pamant a fost creat de Dumnezeu!
Ba fratioare.
Inaintea lui bunicu...; am fost __EU.
Iar de lui bunicu nu-i convine; sa stea la rand.
Asta-i o copie dupa spiritul lui klepto (cu batranetile noastre
)
buna! eu cred ca exista pentru ca sunt multe dovezi in privinta asta, de exemplu i-a gandeste-te la acele piramide din egipt...cum au fost ele construite daca la vrema respectiva nu exista nici macar scripetele? plus ca pe unele sunt desenati niste omuleti mici cu cate doua degete, adica ceea ce au vazut oamenii la vremea respectiva.Chestiile astea ma face sa cred in existenta acestor fiinte superioare noua!
Adreseaza intrebarea celor de la Nasa sau celor de la Area51 care se presupune ca au avut contact direct cu ei...sunt singurii care ar putea stii ADEVARUL.
Eu cred ca exista.de ce nu ar exista viata si pe alte planete? dar extraterestrii e prea mult spus.
TREZITI-VA!
http://www.trilulilu.ro/BSGJO/59dcf7086746ff
http://www.trilulilu.ro/BSGJO/bea459a29a65d2
Fiinte din alte dimensiuni. Foarte multi contactati sau cercetatori ufologi afirma ca extraterestrii vin din dimensiuni universale superioare noua. In tara noastra, renumita clarvazatoare oarba, Valentina de la Iasi afirma ca acestia vin din alte lumi inalte, mai subtile decat lumea noastra.
- Stiti, am inceput sa-i vad pe omuletii astia care umbla pe cer in obiectele astea care strlucesc si pe care oamenii le numesc OZN-uri.
Dar nu e adevarat ca acelea sunt "obiecte"! la astea sunt doua-trei-patru forme de fiinte fata de care noi nu suntem nimic aici, pe Pamant! Dar numai isi fac forme de oameni, ca pentru astea aduna firute mici, mici de tot, din toate culorile, prin energiile care le au.
Ei ne pazesc pe noi, dar sunt mult mai destepti decat noi!
Si pentru forma aceea de obiect de pe cer, ei la fel aduna si invelisul il faca ca un balon, pe care oamenii de pe pamant il vad ca straluceste.
Dar nu e asa! Ei coboara de-a tumba de sus, tare de sus, si tot din energiile care vin de acolo isi fac balonul pe care noi il vedem ca obiect stralucitor si ne speriem
Noi trebiue sa fim blanzi cu ei caci ei ne sunt superiori si sunt foarte destepti. Nu inseamna ca, daca nu-i vedem cu ochiul liber, ei nu exista; dar ei sunt adevarati, ca folosesc energiile cele mai puternice! edicat spiriteleor naturii: www.spiritelenaturii.go.ro.
In traditiile vestice se vorbeste de o lume a acestor spirite, o lume a spiridusilor numita Magonia. Modul in care se manifesta acestia si mentiunile cu privire la aceasta lume sunt foarte asemanatoare cu istorisirile legate de extraterestrii din zilele noastre.
Exista anumite traditii ezoterice care afirma ca spiritele naturii sunt creaturi din planurile eterice. Ele isi schiba infatisarea conform traditiilor timpului si locului in care se afla. Astfel, nimfele (zanele) erau percepute in antichitate de catre romani imbracate in voaluri asemanatoare femeilor romane. Descrierile din zilele nostre referitoare la aceste fiinte ne aduc la cunostinta faptul ca ele sun imbracate modern, cu rochii sau vesminte care nu existau in antichitate. Acelasi lucru se poate afirma si despre spiridusi sau alte spirite ale naturii.
Cred ca cei multi dintre acesti extraterestrii isi au originea in acelasi plan ca si spiritele naturii, sau un planuri asemanatoare, eterice. S-a constatat o similaritate evidenta intre modul de manifestare al spiritelor naturii si al extraterestrilor. Cercurile din lanuri din zilele noastre sunt asemanatoare inelelor vrajite lasate de spiritele naturii. Aceste cercuri sunt un efect al acestor manifestari care vin din planul eteric. Cred ca totusi nu trebuie ca extraterestrii sa fie confundati cu spiritele naturii. Stiintele ezoterice ne spun ca spiritele naturii indeplinesc alt rol in angrenajul universal. Ele sunt in legatura cu elementele (pamant, foc, apa, aer) si manifestarile elmentelor naturii de pe Pamant (ploaie, vant, foc, etc).
Multi spun ca de fapt spiridusii despre care se vorbea in trecut nu sunt decat extraterestrii de azi care ne-au vizitat de-a lungul istoriei Pamantului. Sunt semnificative in acest sens povestirile din traditiile nordice in care se vorbeste despre copii furati de spiridusii care aduc in locul lor alti copii, "changeling". Aceasta ne aminteste de programul de hibridizare al griilor din zilele noastre. Mai putem aminti si despre traditiile tarilor din Europa vestica care amintesc de fiinte care vin in in nave dintr-o lume aflata dincolo de nori, numita Magonia. Vezi: Intalniri UFO -?-?-0840; Lyon, Franta
Posibilitatea ca extraterestrii sa nu fie reali este exclusa din start. Daca va indoiti de acest lucru cititi relatarile care exista pe mii de site-uri sau din miile de carti de specialitate. Este imposibil ca tot acest fenomen in care sunt integrate atatea persoane sa fie ireal.
Omuletii aia ne invadeaza! Eu cred in ei, pentru tot ce e posibil poate existabpe pamant!
TREZITI-VA!
http://www.trilulilu.ro/BSGJO/59dcf7086746ff
http://www.trilulilu.ro/BSGJO/bea459a29a65d2
))))))))))))))))))
obsedatuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
trezeste-te tu sau lasa-ne pe noi sa dormim, depinde cum o iei.
Citeste tu biblia de cate ori vrei si ramai cu ideile tale.
Bai nenea Hanking lasa aberatiile astea cu religia si biblia si ce mai zici tu acolo.
Intai invata sa scrii si nu ne tine noua lectii, fa-te preot calugar ce vrea muschiul tau.
Unii cred in Dumnezeu altii prefera stiinta nu trebuie sa-ti dau eu tie explicatii si nici nu am nevoie de ideile tale tampite.
Sunt satula de retardati ca tine care pun intrebari stupide( m-am uitat la restul intrebarilor tale) de unde am dedus ca ai si vergeturi,na fa si tu o rugaciune poate scapi de ele.
Mic,gras,chel, singur, te bagi in seama fara sa vrei.
Asa ca dragutule ia biblia si fugi in padure si stai acolo ca ne faci un bine tuturor.
Ma dare undeva de credinta ta si de toate ideile tale. Megi cu Domnu'...
Din moment ce bunicii mei spun ca in anul 93-94 ( nu mai stiu sigur) au vazut pe cer un OZN, da cred! Imi povestesc mereu ca era vara, dupa amiaza, iar la un moment dat afara a inceput brusc o furtuna.Vant si frig.S-au uitat pe cer si bineinteles nu au putut sa creada.O chestie imensa, nu se vedea unde se termina, plina cu luminite colorate care se invarteau. Cam intr-un sfert de ora a disparut usor usor.Acum nu stiu cat crezi din povestea asta.Nimeni caruia i-am spus nu a crezut.Dar sincer nu ma mira, pentru ca este o poveste care si pe mine m-a socat prima oara cand am auzit-o.