Ce dovedesc eu, tu oricum nu ai capacitatea de a intelege. Ce spui mai sus e ce percepi tu si nu ce dovedesc eu. La fel cum tu percepi ca ai pus o problema interesanta cand nu e nimic mai mult decat un vax generalist care nu face decat sa explice niste chestii extrem de simple, pe care orice persoana cu un minim de bun simt le-a inteles de la varsta de 15 ani.
Nu ma aflu aici sa-ti satisfac curiozitati, ma confunzi.
Ideea era deja luata de "legea atractiei".
Singura diferenta e ca asia spun ca ai control doar 90% asupra realitatii prin intermediul modului in care (re)actionezi, iar "legea atractiei" spune ca ai control 100% asupra realitatii prin intermediul gandurilor.
E oficial cea mai retardata chestie pe care am citit-o astazi. Si vin de la "dragoste si sex", asa ca o astfel de performanta e incredibila.
Folosind cuvantul "retardata" dovedesti ca: nu numai ca nu ai inteles nimic din ce am postat (ca filozofie de viata), dar nici macar nu esti constient de acest lucru.Nu este prima data cand constat ca judeci cu,,,,. De curiozitate:cati ani ai?
In fond se poate da "funda" si pentru incompetente!
Ce dovedesc eu, tu oricum nu ai capacitatea de a intelege. Ce spui mai sus e ce percepi tu si nu ce dovedesc eu. La fel cum tu percepi ca ai pus o problema interesanta cand nu e nimic mai mult decat un vax generalist care nu face decat sa explice niste chestii extrem de simple, pe care orice persoana cu un minim de bun simt le-a inteles de la varsta de 15 ani.
Nu ma aflu aici sa-ti satisfac curiozitati, ma confunzi.
Se numeste transformarea emotiilor si este cunoscuta de cateva mii de ani.
Autorul a descoperit apa calda.
Autoobservarea si transformarea emotiilor reprezinta abc-ul unui cai spirituale autentice.
Si exista multe cai ok.
Draga Mouse,nu te contrazic, dar sunt convins, dupa felul in care ai formulat raspunsul, ca invatatura "de cateva mii de ani", a trecut pe langa tine fara a lasa urme. OK?
Sunteti liber sa aveti orice preconceptie doriti.
Nu v-ati prins nici macar de sensul username-ului meu,
ce rost ar mai avea sa discutam despre continut.
Faptul ca nu ati auzit inca de autoobservare, tansformarea emotiilor si nu aveti cunostinte elementare despre istoria religiilor ma face sa cred ca am pierdut deja 3 minute in cel mai inutil mod posibil.
Ce poti sa-i ceri cuiva care a votat pe Ponta presedinte.
Fiecare cat poate.
V-ati prins acum?
Pai si ce ar fi nou? Adica frate daca ai probleme cu nervii si nu esti in stare sa gandesti logic in viata de zi cu zi si te enervezi la orice situatie e clar ca e o problema cu tine. nu cred ca acest principiu e pentru oamenii normali. e pentru cei care chiar au probleme.
Dupa felul in care ai raspuns TU te consideri "normal"? De ce?
Pai,mai frate, ce repreinta "90"? Tu nu ai astfel de probleme, niciodata? Chiar asa crezi?
Am situatii de genul dar stiu sa le controlez, ce nu intelegi? Despre ce vorbea omu de mai sus, citatu ala, e ca si cum ar vorbi cineva despre alcolicii anonimi.Adica despre oameni care au probleme si nu-s in stare sa gandeasca logic. Tot nu o sa intelegi pentru ca trebuia sa fi inteles din prima. Bafta.
Da,una este sa intelegi (dar la tine nici macar asa ceva nu constat) si alta este sa te si comporti in consetinta. Nu mi-ai spus cati ani ai, ca sa stiu pe ce dau vina.
Ce treaba are varsta mea cu faptul ca nu intelegi tu? Du-te frate si citeste-ti citatele tale de alcolici anonimi sau ce citesti tu acolo. Cel mai greu e sa convingi un om prost de ceva, pentru ca o sa o tina pe a lui tot timpu. Asa ca n-am nici o sansa cu tine. Ba tu nu vezi ca nu ai personailtate n-ai nimic, pur si simplu, deci fii atent, tu trebuie sa citesti de undeva sa iti dai seama cum e bine sa te comporti in viata de zi cu zi, asa redus esti. Oricum nu intelegi pentru ca esti slab de minte, dar asta este, nu e vina ta ca ai fost nacut asa.
Îmi place cum gândeşti.
Uite un sfat: NU ASCULTA TOŢI TÂMPII DE AICI!
EI SUNT DOAR INVIDIOŞI DEOARECE EI STAU DOAR PE NET ŞI PUN ÎNTREBĂRI STUPIDE!
DACĂ EŞTI INTELEGENT, NU MAI STA LA DISCUŢII FILOZOFICE CU NIŞTE OAMENII EXTREM DE LIMITAŢI.
ACUM SĂ RECUNOAŞTEM, CE OM INTELIGENT AR STA TOATĂ ZIUA LA TPU ŞI AR COMENTA FĂRĂ SENS NIŞTE ÎNTREBĂRI CU ADEVĂRAT BUNE?!
NU ŞTIAI CĂ SITE-UL TPU.RO ESTE VESTIT PENTRU IQ-UL EXTREM DE SCĂZUT AL UNOR USERI?!
UTILIZATORI CARE ŢI-AU RĂSPUNS CRED CĂ STAU 24/24 ORE AICI ŞI DECI SUNT NIŞTE OAMENII CU IQ LIMITAT CARE NU AU OCUPAŢIE ŞI RĂSPUND ORICĂROR ÎNTREBĂRI CHIAR DACĂ
NU LE ÎNŢELEG.
Cu bine!
Ma bucura faptul ca ai inteles sensul postarii mele.
Chiar mi-a plăcut această întrebare. O adaug la favorite.
Oricum, calea creştină dă rezultate mult mai bune, eficiente şi profunde.
De ce? O afirmatie fara o motivare este egal cu zero.
Americanii nu se pricep la filosofie. Serios acum, nu se pricep.
E usor sa vorbesti despre viata dar sa vii cu un concept solid si valid legat de viata necesita mai mult. Pot spulbera usor acel 90/10 dar nu pot pentru ca sunt pe telefon.
1.De ce afirmi ca "americanii nu se pricep la filozofie"? Sper ca nu ai spus-o ca sa te afli in treaba!
2.Formularea:"E usor sa vorbesti despre viata dar sa vii cu un concept solid si valid legat de viata necesita mai mult" Cred ca intre "dar" si "sa", trebuia o negatie, sau "ca". Altfel nu vad sensul.
3. De ce afirmi ca nu s-a venit cu un concept corect (ca sa nu spun mai mult)? Nu vreau "vrajeli" ci judecati.
4.Astept cu interes usurinta "spulberarii" acelui 90/10!