Masculii isi lasa amprenta peste tot si nu mai dau dovada de timiditate, dumnezeu(le)! Don't be so picky now!
Mai da ce-s cu fetele astea, nu se mai incap? Asa de mult te plac, lasa-le sa se uite, tu mai bine vezi-ti de treaba ta si ignora-le, o sa se plictiseasca.
Daca pana acum nu ai mai avut prietena, inseamna ca ori esti casatorit ori esti homosexual. Hmmm prefer prima varianta dar banuiesc ca nu este cum vreau eu
Oh doamne imi pare rau nu stiu cum sa te ajut (ca am si eu o problema ca a ta) dar as vrea fundita tare mult. Asa ca daca nu primesti "cel mai bun sfat si mai complex si mai aparte" da-mi mie fundita. plissssssssssssssssss
)) Mai, doamne-doamne, tu, care ar trebui sa fii un exemplu de mantuire pentru noi, de credinta, sa fie vizibila evlavia in viata ta mai mult decat e vizibila prostia in viata multora, tocmai TU te ocupi cu din astea? In clasa a 6-a mai? of of
Vai nu stiam ca si Dumnezeu are probleme de genu
Nu stiu sa te ajut imi trebuie numai fundita...hai ca vreau sa am si eu macar una ... tu care esti omniprezent stii ca am fost fata buna
Buna incercare @dumnezeu
Fata care crezi ca se uita la tine insistent, de fapt nu se uita la tine ca, se uita peste tine pentru ca, tu est mic la inaltime si nu te vezi dintre ceilalti Iar legat de timiditate, vad cat esti de timid dupa cum te manifesti aici pe TPU. Asa intrebare, asa raspuns!
Cam acelasi lucru si la mine...numai ca am pe capul meu 3 fete insistente, si nu mai scap de ele
Ce as putea sa iti spun cred, ca trebuie sa fi sincer cu tine intai adica iubeste pe cea care iti place tie, asa nu va suferi fata care ii place de tine nu alerga dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul.
Asteptam episodul doi al povestii - cel despre prima experienta sexuala premiat tot cu fundita bineinteles!
Doamne ai dat in mintea copiilor, ai chef de glume, te plictisesti acolo sus?
Pai ce sa zic. e destul de complicat mai ales ca spui ca esti timid. singurul sfat pe care ti`l pot da este sa o inviti pe fata de care iti place sa mergeti impreuna acasa odata. atunci vei capata mai mult curaj pentru ca nu vor mai fi toti colegii din clasa. veti fi doar voi doi mult succes si spune`ne ce sa mai intamplat
Vorbeste cu "fata cea inalta" si intreab-o ce-i place colegei ei de banca sau nu stiu orice fel de intrebari de acest gen iar ea sigur isi va da seama!
bafta
AvalohAlyn întreabă: