| Florentina63751 a întrebat:

Ieri dimineata,dormeam,si mama a venit sa imi spuna ca pleaca undeva,dupa ce m-a trezit,m-am pus la loc sa dorm. Dupa cateva minute am auzit ca ploua,si astazi cand am intrat in vorba cu bunica mea, mi-a zis ca nu a ploua. Unde-i problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calma, nu e nicio problema. Probabil ai auzit un alt zgomot si l-ai asociat cu ploaia. Mi s-a mai intamplat si mie sa am senzatia ca ploua sau ca e innourat si cand ma trezeam afara era soare si nici urma sa fi plouat. e okay happy

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ai nevoie de un paratrasnet montat la nivelul sinapselor, pentru a nu-ti mai fulgera prin creier astfel de viituri muribunde.

| Remus13 a răspuns:

Ai visat tu ceva... sau ti-a fost mintea in alta parte... oricum ti se intampla daca esti somnoroasa.

| 1Mihai1 a răspuns:

Poate ai visat.

| hanzelik a răspuns:

Poate ti-ai imaginat fata sa iti dai seama, poate ai auzit ceva asemanator la zgomot cu ploaia si tu ai crezut ca ploua sau poate ai visat, funda?

| Bebe09 a răspuns:

Poate visai ceva... poate visai k ploua

| erasier a răspuns:

Se mai intampla uneori dupa ce te trezesti sa adormi instantaneu si intri direct in vis sau poate erai adormita si ai auzit ceva asemanator ploii

| Neymardasilva11 a răspuns:

Poate ii babata chioara!

| Ells a răspuns:

Nu este nici o problema, probabil ai fost mult prea somnoroasa si ai auzit alte zgomote ce te-au dus cu gandul la ploaie.

| annamiia a răspuns:

Bunica ta este problema, poate ea nu a auzit ploaia. laughing

| Enriqueta a răspuns:

Dragă Florentina, nu te agita, stai calmă. Nu există spirite sau fantome, dacă te gândești la acest lucru.
Cel mai probabil ai visat, sau ai auzit un zgomot pe care l-ai asociat cu ploaia.