| And53879 a întrebat:

Ieri pe la 5 dimineaţa am avut 3 paralizii constante una după alta, primele 2 au fost normale am văzut lucruri ciudate ca de obicei dar a 3-a a fost ciudat.
De obicei când am paralizie văd demoni care vin la mine sau doar se uită sau mă sugrumă şi alte lucruri.
Dar de data asta am văzut o fetiţă de vreo 8-9-10 ani era îmbrăcată roz şi avea o jucărie, o stea, o ţinea în mână, era aproape de mine, nu am putut vorbi sau mişca ca de obicei, dar am gândit:Cine eşti? De ce eşti aici? Gândind asta eram conştientă că este o paralizie.
Mi-a zâmbit iar apoi a început să se târască uşor spre mine, iar când aproape ajunse în faţa mea am reuşit să mă trezesc.
Întrebarea este ştie cineva de ce am văzut o fetiţă într-o paralizie? Nu ar părea ciudat dar mi se pare ciudat pentru că era îmbrăcată în roz şi avea o jucărie, de obicei totul este negru şi i-am văzut faţa doar că nu mi-o amintesc dar cu siguranţă nu era o faţă cunoscută.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Aia nu-i paralizie ci nebunie, odata ce tu vezi demoni si personaje inchipuite!

Nu mai consuma droguri, alcool sau substante interzise si nu vei mai visa asemenea monstri, demosni sau ciudatentii cares a te inspaimante.

| And53879 explică (pentru Violleta2022):

Nu beau, nu fumez, nu consum droguri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paralizia in somn este activitate demonică provocata de un demon sau mai multi care se afla in apropiere de tine sau în aceași încăpere cu tine.
Sunt n articole despre acest subiect, le găsești la prima căutare pe Google.
Daca asta ții se întâmplă frecvent, îți recomand să afumi casa cu tămâie cel puțin o dată pe lună, să stropești cu agheasmă și să spui rugăciunea Tatăl nostru de fiecare dată înainte de culcare.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Și eu am avut paralizie in somn câțiva ani la rând doar in perioada sărbătorilor. Între 24 Decembrie și 14 ianuarie. Cam așa. Eu visam o babă la geam și auzeam zgomote. Nu puteam să mă mișc și sunt sigur și în ziua de azi că înainte să o văd la geam m-am ridicat sa vad cat era ceasul. Era ora 3 asociata activităților satanice. Și după această perioadă am mai avut experiențe cu această paralizie ocazional. Doar că nu mai vedeam chestii... Doar simțeam că nu mă pot mișca și ceva vine spre mine să mă tragă.

| MironMihaela a răspuns:

Lumea asociaza in general halucinatiile vizuale sau auditive cu schizoftenia. Daca nu prezentati si alte simptome puteti lua aghiasma, plus sfintirea casei, semnul crucii.

| And53879 explică (pentru MironMihaela):

Alte simptome nu ştiu exact, dar o dată un demon venea spre mine cu un cuţit, şi am gândit că poate să mă omoare că nu-mi pasă şi dintr-o dată cuţitul era în mâna mea şi nu ştiu dacă ştii genul ăla de stai pe loc dar tu te apleci, aşa eram eu doar că mă duceam în faţă, acolo era sora mea şi gândindu-mă că aş putea să o omor m-am chinuit să mă trezesc la timp.
Atunci credeam că era paralezie pentru că nu mă puteam mişca, vorbi dar ar putea fi şi altceva poate?
Nu ştiu la ce te referi exact aşa că poate acesta este un simptom?

| NumănumescBrBr a răspuns (pentru And53879):

Wtf broo

| Matei32243 a răspuns:

Paralizia in somn apare cand esti intre starea de somn si veghe.In copilarie mi se intampla aproape in fiecare seara. Mintea este in lumea viselor si nu mai controleaza corpul.
Acum fiecare isi explica femomenul in functie de ce pitici are la creier.Crestinii vad doar demoni, altii si mai rataciti cred ca sunt probleme psihice.
Intre timp am citit mai multe carti despre visele lucide si am invatat sa le controlez.De multe ori in timp ce visez imi dau seama ca sunt intr-un vis si din acel moment detin controlul.
Ca in orice vis apar tot felul de personaje plasmuite de mintea noastra bombardata cu mii de imagini de la telefon, tv, carti etc.
Intre timp m-am convins ca diavolul nu exista si este doar o inventie nefericita a crestinilor.Cand imi apare in vis sau in paralizie vreun gand sau imagine sau personaj dubios stiu ca este doar in mintea mea si ii ordon sa plece.Este distractiv.