| xibalba a întrebat:

Ieri seara s-au gasit pe Luna cantitati imporante de apa, anunta NASA. Un eveniment important, cred eu, care trebuie cunoscut de oameni. Deci faceti-va bagajele, Luna ne asteaptabig grin

11 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ma bucur ca te entuziasmeaza stirile stiintifice.Si eu am abonament pe Descopera.ro

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| onuta a răspuns:

Ihim! e chiar o idee buna! dupa ce aproape am distrus pamantul n-ar strica sa-i venim si lunii de hac! eu zic sa ne grabim!

| Dragosgan a răspuns:

Ai dreptate, trebuie sa ne rezervam un loc pe luna.Sa fie un peisaj frumos cu vedere la stele...Multa gheata in pahar si sa iti amintesti ca la ora 5 ai intalnire cu o rasa de extraterestrii!

| Bishop a răspuns:

Hai pe luna atunci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca au gasit apa care e vrajeala? nu ne suportam aici ca suntem inconjurati de ape, va fi mai bine acolo?straight face
Abia astept sa vina pretenul meu Petru si sa scriem prima biblie pe luna, pe pamant exista una deja asa ca bucurati-va de ea, dar stati linistiti ca in acesta editie vom baga, extraterestri, maimute si dinozauri ca sa nu ne mai sara in cap toti scepticiilaughing rolling on the floor
Si ca simbol nu vom mai pune banalele cruci sau pentagrame, vom pune cate o plutahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa completez totusi ca apa aia din cosmos are alta structura moleculara.Deci nu va grabiti.Ati face bine sa va despacheta-ti va rog bagajele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea! ce-i de coalea, 20 milioane de dolari, o mica excursie pe luna? bani de excursie am, trebuie sa ma preocup de banii pentru valiza si sa caut pe cineva care ii doneaza in plan experimental.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. bidonul cu apa a lui armstrong. 1, 5 l. da cred ca e clocita deacum. o fi avand si mormoloci.

| BabyRosse a răspuns:

Da in fiecare ziar e anuntat! Pai...pana anul viitor trebuie sa ne pregatim pentru concursul "Cea mai buna rasa din univers" rolling on the floor