Da. Ignorantii sunt mai fericiti. Daca nu te intereseaza prea mult ce se intampla in jurul tau, nu observi toate lucrurile rele: prostia, nesimtirea, etc.
Un lucru bun dar totul are o limita pe care daca o depasesti ai incurcat-o.
Ignoranta este de obicei o binecuvantare si o intalnesti in general la genul de oameni pe care nu vrei sa-i intalnesti de fapt.
Poate fi mama fericirii sau originea tuturor relelor...multe roluri mai are
Sanatate
Da.Nepăsarea și nebăgarea de seamă sunt singurele sentimente în urma cărora nu suferi.
Prost- Individ ce nu poate lua singur decizii.
Depinde si de context, insa in genere ignoranta este un mijloc de a fi mai fericit, mai multumit de lumea care crezi ca te inconjoara.
În cele mai multe cazuri da.
Pentru că nu-ţi mai faci atâtea probleme nedându-ţi seama de necazuri, de realităţile vieţii, nerealizând care sunt adevăratele probleme din jurul tău.
Da,este o biencuvântare să fi ignorant e cel mai mai liniștititor lucru din viață.
Prostia este o binecuvantare iar ignoranta e un semnal de alarma.
Prea multa ignoranta conduce spre prostie.
Da! Mai ales pentru preoti si biserica!
Pentru orice om normal la cap, bineinteles ca nu!
Mmm e prea mult spus binecuvantare... dar eu una nu as putea trai fara ea ...mai ales in lumea in care traim
Daca vrei sa fi un nimeni fi un ignorant, cine isi doreste sa fie un nimeni? din punctul meu a fi ignorant este un blestem.
"A stii, inseamna ati chinui sufletul cu buna stiinta " nu mai retin numele autorului, dar are o parte de adevar, cu cat stiim mai multe cu atat, ne vom pune mai multe intrebari asupra unei probleme cea ce o complica, dar nu cred ca este o binecuvantare, mai bine mort decat ignorant.