| YourDailyApple a întrebat:

Ignoranta este preferabila greselii : si mai putin este departe de adevar acela care nu crede nimic decat cel care crede gresit. - Thomas Jefferson
Cum comentati?

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu doar o intrebare vreau sa adresez : Exista vreun om, care sa nu creada nimic? Daca ignoranta este preferabila greselii, atunci, fiecare din noi este vulnerabil in aceasta privinta. Poti spune ca esti aproape sau departe de adevar? Cum a putut Thomas Jefferson sa afirme treaba asta? Cand vorbim de adevar, nu stiu daca putem folosi acesti termeni (departe, aproape), pentru ca adevarul nu-i rahat ca sa-i simti miasma (mai pronuntata sau nu) in functie de distanta la care te afli de el. Adevarul e de constatat, nu de apreciat! Inca ceva mai zic: Ori sunt eu prea prost ca sa-l pot percepe pe acest Thomas, ori am imaginatia mai bogata ca el, nu stiu. Oricum, accept orice critica, cei mai bine documentati, cu argumente mai puternice, sunt rugati sa ma aduca pe linia de plutire, macar fizic.

| NickiMinaj a răspuns:

Asta cine mai e? zice prost.

| YourDailyApple explică:

@Drojdier, nu ai inteles citatul.
Thomas Jefferson a vrut sa spuna ca cei care nu cred ceva sunt mai logici decat cei care cred, dar cred total eronat.

Răspuns utilizator avertizat