Iisus se scrie corect pentru ca stiu de la matusa mea ca este profesoara de religie.
Iisus.Am vazut in biserica picturile si la toate care erau cu Iisus erauscrise cu doi de "i". Nu sunt sigura daca Isus inseamna magar... Dar stiu clar ca se scrie Iisus
Cred ca depinde de religie. La ortodocsi, de cand sunt mica stiu ca e Iisus.
Cele doua nume - difera - datorita pronunţiei literelor, dar corect este sa scriem Iisus deoarece acel "Je" din Jesus(cuv. din lb.greaca sau latina, tradus de englezi) s-ar traduce "Ii"
Si cum au zis si ceilalti(useri), ca numele Domnului se scrie Iisus, deoarece "Isus" din greaca veche, înseamnă "măgar".
Se ortografiază corect Iisus. Varianta Isus e gresita, de fapt exista asa cuvant in ebraica si se traduce in româna ca măgar (isus - măgar ) Protestanții preferă să spună Isus, doar ca să se evide nțieze de dreapta credință.
Iisus, asa am vazut scris in cartile de religie, dar poti afla in mod cert uitandu-te in Biblie.
Bombonela ai zic cu totul si cu totul invers! Iisus Hristos se zice la ortodocsi
si Isus Cristos se zice la catolici.
isus-in limba greaca inseamna magar
Se scrie Iisus insa nu putem stii deoarece cuvantul provine din israeleana iar ei au un alt vocabular.