Daca n-as exista n-as simti nimic in legatura cu asta.Deci n-ar fi in nici un fel...
Limitata de empiric. In definitiv ceea ce ne imaginam reprezinta doar un cumul de elemente cunoscute noua. Nimicul nu-l putem cunoaste decat prin cunoastere apriorica, deci nu empirica. Drept urmare nu-l putem si vizualiza.
Poti cunoaste aposteriori (empiric) un lucru, iar atunci poti sa-l si vizualizezi.
Sau poti cunoaste a priori (teoretic) un lucru, iar atunci nu-l poti vizualiza.
Exemple de lucruri pe care le intelegem la nivel teoretic sunt multe: nimicul, cea de a 4-a dimensiunea, spinul particulelor, curbura spatiu-timp, etc.
Ar fi un univers foarte plicitisitor Si chiar asa va fi probabil, peste zeci sau sute de miliarde de ani. Asta daca se va termina cu un big chill.
Da,asa e ..nu am cu ce compara daca de l ainceput a fost vid nu-mi separasem mintea inca m-ai luminat
Cred ca ne-am obisnui cu vidul, ar fi parte din noi si altceva nu am stii. Nimic in afara de ...nimicul din jur.
Am analizat dpdv al oamenilor, dar stiu ca nici ei nu ar fi.
Atunci daca nici noi nu am fi, nu ar avea cine sa-ti raspunda si sa-ti spuna cum ar fi.
Nici să te găndești la așa ceva nu poți, fiindcă dacă te găndești la el, acel lucru devine "ceva", iar singularitatea înseamnă... nu înseamnă nimic.
Ba stiu foarte bine.De ce nu mai apare raspunsul meu aici era foarte relevant? Ce intrebari filosofice ma, era la mintea cocosului ca nu ar fi nici intr-un fel, fara viata, fara sentimente FARA NIMIC.Dar unii ca tine nu au altceva de facut decat sa puna intrebari pe TPU, sa mai adauge un strat de moloz peste cel existent.
In cazuri extreme pune mana pe o carte, daca nu e prea tarziu.Unu isi bate joc sau nu are ce face si tu pui botu.
...si atunci nici nu s-ar povesti.
Nu sti nici eu? TPU sunt sigur ca n-ar fi
Cine s-o creeze si pe aia?
Deci ar exista pietre... ca alea n-au viata.
Un abis urias dominat de creaturi ale Creatorului(care si el a aparut din nimic) care nu depind de energie sau de resurse gen mancare, apa oxigen chestii de genu . Ar fi apocalipsa cunoscuta de om . Sau cine stie lupta titanilor (RAI VS IAD ) oricum toti vor fi sortiti uitari daca asta s-ar intampla .
"Un abis urias dominat de creaturi..." - Care creaturi, ca zisei ca nu exista nimic?
Zi si tu versiunea ta daca esti istet ca eu am zis ceea ce cred si nu e vina mea ca suntem incuiati vreo 99% din romani -.-.