Cu bucuriile aduse de copilul meu, cu veselie, cu dragoste, cu melancolie si, undeva la fundul paharului, ascunsa bine, tristete.
Ca si celelalte vorbe, pesimistii vad paharul pe jumatate gol, iar cei optimisti il vad pe jumatate plin. depinde cum vrei tu, cred ca e plin cu optimism si pesimism
Cu: sperante, sunetul marii, laptopul, mirosul lui, frigul iernii si bucuriile ei, melodiile vama si vama veche, carti, poze... in general lucruri de care imi e dor, si lucruri pe care le iubesc
Cu tot felul de trairi si tot ce am primit de la Dumnezeu pentru care ai multumesc atit bune cit si rele.
Cu de toate. Noroc si ghinion, fericire si tristete, succese si esecuri... lipseste o picatura de dragoste.
Viata e un coctail transparent, nimeni nu o vede, toti ii simt gustul!
Cu tot ce-i bun si rau. si am gasit solutia de a pune in echilibru trairile vietii: il dau shot
Cu nebunie, lacrimi, zambete, iubire, intelepciune, naivitate, prostie, fericire, prietenie, ura si dusmanie, distractie
Cu un 'mix' de foarte multe sentimente diferite, iar daca nu sunt 'amestecate ', stau cam asa, (in general nu, neaparat la mine):
in fundul paharului(cand ne nastem ), bucurie
mai sus (in copilarie ) curiozitate
mai sus (in adolescenta) iubire, tristete
mai sus (cand suntem adultzi ) oboseala, responsabilitatzi
cand este plin paharul (la batrantetze)plictiseala, nostalgie
si dupa 'la sfarsitul ' batraneztii, uitam de toate celelate sentimente, si ne gandim ca am trait numai in tristetze, sau alti se gandesc ca au trait numai bucurii.
Este plin cu zahăr, sare şi piper (toate în cantităţi diferite, formând astfel o combinaţie armonioasă )...
MâţaD întreabă: