Profesoara ta de religie este o fanatica de aia ti-a dat acel raspuns.Un professor sa dea un astfel de raspuns unui elev asta arata de fapt nivelul de inteligenta si educatie al profesorilor.In primul rind un professor trebuie sa fie neutru nicidecum fanatic chiar daca este de religie.Treb data afara din acea scoala pentru astfel de afirmatii.In primul rind evolutia nu spune ca omul ar fi aparut din maimuta.Asta arata ca habar nu are nici n-a citit vreodata acea teorie. Iara de explicat nici pomeneala nici nu stie, dar nici nu ar vrea sa expolice chiar daca ar sti.Astefel de profesori ar trebui ocoliti, iar parinti sa ia atitudine in afata lor sai lase fara elevi sa vad ce or sa faca.Eu daca as fi parintele unui copil si vad ca profesorii nu-i explica sa inteleaga, nu este interest de eduicatia lui renunt schimb profesorul caut unul adevarat sa il reclam pe cel existent care nu face nimic.Si daca eu reclam alt parinte reclama si el o sa vedem ca vor fi nevoiti sa isi faca meseria pentru care sint platiti.Si sa nu aud ca vai sint platiti prost.Ok daca esti platit prost de ce stai acolo? Schimbati meseria sau daca tot pierzi timpul ala la scoala pai macar pierdel astfel incit sa ramina ceva de pe urma ta, sa te pomeneasca elevii si peste ani.Deci daca noi am evoluat din ceva acel ceva nu mai exista, deci nu mai are ce evolua.Este ca si cum uite sa te lamuresc omul astazi arata cum il stim.Sa spunem ca ceva se schimba si cumva ne schimbam pielea, fata se acopera de solzi ca soarele arde prea tgare si avem nevoioe sa ne protejam.Se schimba si culoarea si tot.Cu alte cuvinte o parte din noi vor afrata altfel decit arata acum si alta parte daca nu poate a o faca vor muri.Vor muri ori staind in intuneric si mor de batrinete ori vor fi arsi de soare.Este doar un exemplu sa poti intelege.Ei acum nu poti sa vii si sa spui pai de ce nu se mai transforma omul in cum o sa aram la povestea ce am ziso.Pai nu se mai transforma pentru ca nu mai exiosta oameni ca noi acum care sa se poata transforma.Cu alte cuvinte stramosul omului ala din care noi am aparut nu mai exista.Si atunci de unde sa mai apara? Teoria asa spune cum am arata eu povestea de mai sus.ne reuseste sa se transforme in altceva va supravietui iar cine nu va disparea va muri si acea specie din care noi am aparut nu mai exiosta, tocmai pentru ca s-a transformat in altceva.Am folosit asa termini sa intelegi simpli.Acum ca si teoria ast are lacune asta e, dar macar cauta sa explice cum stau lucrurile decit sa vii si sa spui a Dzeu nea fa cut.A Dzeu face sa ploua si asa mai departe., Asta ara comoditatea noastra si daca mergem pe acest principiu vom ajunge la sapa de lemN. Daca in lumea asta n-ar fi existat astfel de oameni care sa se intrebe, care sa scormoneasca de ce e asa si de ce nu e altfel si asa mai departe noi nu am fi astazi cum sintem acum.Cu alte cuvinte daca toti am fi crestini am locui in pesteri si am ave in jur Frunze de banan.Suna naspa dar asta este adevarul. Spui nu ai incredere in preoti dar in schimb esti religioasa.Asta inseamna ca aderi la ce spune profesoara ta de religie, o asculti pe ea in loc sa fii o persoana curioasa si sa ai ceva explicatii la anumite fenomene daca cumva pot fi explicate.Nu trebuie sa alergam la religie atunci cind nu reusim sa ne explicam ceva.Asta arata cit de slabi sintem si nu e bine deloc. Sper sa nu te superi ca ma bagai si eu.Numai bine
Cei care spun că oamenii se trag din maimuțe (referindu-se la maimuța de astăzi, cu toate rasele ei) sunt niște idioți.
Nu există nicio legătură între om și maimuță, cu toate că existau câteva asemănări superficiale între neanderthalieni și primate, nu au trabă o specie cu alta. Erau comparați cu maimuța pentru că era specia care semăna cel mai mult cu construcția omului. Dar în niciun caz nu poți spune că maimuța a evoluat în om. Ar fi cel mai imbecil lucru spus vreodată de un om.
Și în altă ordine de idei, această evoluție s-a petrecut într-un interval prea mare de timp. Deci chiar dacă evoluția ar mai fi continuat și astăzi, tot nu și-ar fi dat nimeni seama de asta.
Eu am citi o carte care spune ca, se presupune ca maimutele se trag din microbacteri care, in procentaj de 50%, s-ar fi dezvoltat in perioada eonului precedent, adica in perioada dupa big bang, adica in hadean, care, era plin de erupti solare. Deci s-ar crede ca, in acea perioada nu era posibila viata. Unii spun cabacteriile pe nume procariote care au evoluat maimute sa fi evoluat pe marte, petru ca marte nu a vaut erupti solare in perioada aceea, ci a avut cu un gigaan in urma. Iar cand s-a terminat perioada aceea, s-ar fi adus toate formele de viata pe un meteorit care s-a unit cu planeta noastra, apoi au continuat evolutia pe pamant pana la maimute, apoi la oameni.
anonim_4396 întreabă: