Reactia de greata si lipsa poftei de mancare, se datoreaza anxietatii create de lovitura. Nu ai nicio leziune grava la nivelul capului. Bea un ceai, exercitii de respiratie si mantre pozitive. Bafta!
Pragu de la usa este ăla de jos, de care te impiedici. Ăla de sus e tocul de la usa. Daca ai apucat sa scrii aici, n-ai nimic.
Asa e sorry
Nu trebuie să sorry. Ti-am raspuns pentru cultura ta generala.
"Am sarit in sus sa omor un paianjan"
Cum ai reușit, ai vrut să-i dai... un cap? Un papuc nu ai avut? ))
Pune gheață sau compresă cu apă rece. Și ține apăsat o perioadă.
O să te doară, poate că și mâine, din cauza impactului cu obiectul dur, dar iți va trece.
Daca nu ai sangerat si nu ai avut greturi si ameteli dupa impact, esti okay. compresa cu apa rece pentru prevenirea cucuiului. bafta!
Se pune ca m-am simtit a 2 zi un pic ciudat? foarte putin nu am avut pofta de mancare, un fel de greata.
Dar e ciudat sa-mi dau seama, daca chiar a fost de la lovitura, fiindca eu sunt cam paranoic si ma gandisem toata noaptea daca am patit ceva.
In fine, nu am sangerat, doar am avut un cucui destul de mare, si ma doare cand apas in zona respectiva.
Reactia de greata si lipsa poftei de mancare, se datoreaza anxietatii create de lovitura. Nu ai nicio leziune grava la nivelul capului. Bea un ceai, exercitii de respiratie si mantre pozitive. Bafta!
AvalohAlyn întreabă: