E pentru prima data cand observ intrebarea pusa de tine, iar asta ma face sa-ti raspund.
Omul, in drumul sau prin viata, are ocazia sa se izbeasca de fel de fel de lucruri, lucruri pe care le poate percepe sau nu...
Judecata de apoi este unul din lucrurile pe care eu nu le inteleg deoarece nu am vazut sau trait o astfel de experienta. Exista judecata de apoi? Raspuns: Nu stiu, dar nici nu ma intereseaza. Multi o sa spuna ca sunt un pagan, dar sa stii ca mi se rupe-n cusatura. Nu vreau sa ma gandesc la existenta sau nonexistenta judecatii de apoi, vreau sa ma gandesc la "judecata de noaptea". Ce-i aia judecata de noaptea? E simplu, inainte sa te culci te-ntrebi: "Mai, a mai trecut o zi, ma declar eu oare multumit de ce am facut pana la lasarea serii?"
Daca nu ma declar multumit, atunci ar trebui sa ma schimb. Asta numesc eu judecata de sine. Tot ceea ce conteaza este sa fii multumit de propria-ti persoana. Si nu sa te gandesti la judecata de apoi, care poate exista sau nu... Te gandesti la ceea ce traiesti pe Pamant, si nu la ceea ce vei trai sau nu dupa moartea fizica. Numai bine.
Poate iti voi raspunde banal, dar eu cred in judecata de apoi... Dar cum ai ajuns la spital? Cei din jur ce ti-au spu?
Cand esti in coma ti se intampla multe lucruri dar poate tia ingaduit Dumnezeu sa vezi asta in legatura cu ceva din viitor care ti se va intampla incearca sa faci cat mai multe fapte bune!
LisaJulie întreabă: