anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi pare rau ca unii dintre adevaratii "filozofi"au plecat de aici, dar nu pot decit sa ma bucur ca si-au gasit o oaza plina de liniste. Le urez totusi intelepciune. Voi?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt de acord cu tine, fiecare procedeaza in functie de materia cenusie pe care o detine si nu poate fi condamnat pentru asta, dar viata merge inainte cu sau fara ei.

10 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Ceea ce isi doresc, le urez(doresc) si euhappy...
La multi ani(2010)!

| JeSa a răspuns:

Harciog scuze, de unde "de acolo" thinking
Pai, da... ai zis bine "ca-s sincera", e singurul meu punct la care tin, ai ceva probleme cu "el"?, daca da! iar sincera am sa-ti fiu, nu
mi-l/ma poti schimbahappy...

| JeSa a răspuns:

Harciog,
Eu, Jess,,, am rasp. asa "Ceea ce isi doresc, le urez(doresc) si eu..."
- deoarece nu vreau sa generalizez, sper ca am fost inteleasa;
- de unde, apropos nici nu fac parte din amicitiile celor ce au plecat..."alla fine"(pana la urma) nu cunosc pe nimeni, cum nici pe tinehappy...
Cu speranta, ca te-am lamurit!

| Bacemi a răspuns:

'' Kein kluger streiter den feind gering ''.

| Bacemi a răspuns:

Traducere : '' Nici un luptator intelept nu-si subestimeaza dusmanul ''.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

@Bacemi: Traducere?
@Hârciog: Eu sunt nou pe aici, deci nu am avut onoarea să mă întâlnesc cu ei, dar sper că poate, în viitor...happy
Cât despre înţelepciune, o urez tuturor... e mai simplu să trăieşti într-o lume cât de cât raţională, nu?

| costymaximus a răspuns:

Asa harciog, fi bun si impaciuitor cu toata lumea, acum in ultima zi a anului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu le mai duce grija. ce au filozofat ei ieri, nu mai e valabil si azi. timpul trece peste toate, si uitarea la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jesss, ma deprimi.Vii de acolo si expui aici.Intodeauna trebuiesa fii sincera, ce naibii? Despre mine nu poate nimeni sa spuna ca "am fost mai multi"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa lucrurile asa Jess, fara cunostinte inutile ca mine.

Întrebări similare